Странци, странкињи

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Ти што мислиш и што кажува реалноста е сосема друга работа. Тоа дека мажот и “можеби “ отишол да сере, го фатило пролив, стомак, можеби умрел или слично се приказни за мали деца. Реалноста е дека напекол бела курветина ја напумпал и ја оставил како што прават 90% од Црнците со бели жени.

Еве да разгледаме малку реална и вистинска статистика од американски власт, а не бош муабети за проливот на мажот и.
и т.н.

Не знам што сакаш да докажеш со долгиот пост, освен тоа дека мразиш црнци.
Ако те разбрав убаво, со други зборови сакаш да кажеш: Бели курветини, не се ебете со Црнци, зошто ќе ви направат бебе и ќе ги снема. А ако не им дадете, ќе ве силуваат.
Racist, much? :)
И не ми се верува дека нашите девојки би легнале со некој само затоа што е црнец или пак странец. Не знам зошто се уште го имам тоа мислење, но мислам дека не се даваме толку лесно, „ради реда“. А вие ако сте виделе една со Србин, а друга со дете од Црнец, и врз основа на тоа го создавате мислењето за сите девојки во Македонија, жално и срамно е. Нашите мажи не не поштуваат, па што останало за другите.

Не знам што сакаш да докажеш со долгиот пост, освен тоа дека мразиш црнци.
Ако те разбрав убаво, со други зборови сакаш да кажеш: Бели курветини, не се ебете со Црнци, зошто ќе ви направат бебе и ќе ги снема. А ако не им дадете, ќе ве силуваат.
Racist, much? :)
И не ми се верува дека нашите девојки би легнале со некој само затоа што е црнец или пак странец. Не знам зошто се уште го имам тоа мислење, но мислам дека не се даваме толку лесно, „ради реда“. А вие ако сте виделе една со Србин, а друга со дете од Црнец, и врз основа на тоа го создавате мислењето за сите девојки во Македонија, жално и срамно е. Нашите мажи не не поштуваат, па што останало за другите.

па не би рекол дека не се давате, имав прилика на 3 пати да бидам на манифестации каде имаше доста девојки од македонија и странци (украина, србија, САД, Германија, Босна, Хрватска, Белгија)
на последниот што беше имаше базен во хотелот ( каде имаше околу 20тина девојки од мкд од 19-24 год), имаше срби, украинци, германци меѓу нив и 2ца црнци. Несакам да ме сфатите погрешно и како фалење, али физички бев во топ 5 момци кои беа таму во моментот , подготвен во смисла на добро тело, стомачни и тн али сепак нигерите, србите и германците беа подобитни од мене и плеснаа од нашите девојки кои се ете според тебе толку чесни и не се даваат така лесно. Незнам што филм си тераат али со црнка не би имал ништо па макар и жена во живот да не видам. Имам играно баскет против црнци на истиов собир, дали случајно батките беа такви али таква миризба гадна на потта не сум осетил во живот, не сум расист да не ме сфатиш погрешно али зборувам она што имам видено со свои очи.

Тоа и е поентата. Секој што ќе отиде да живее во средина со 50% Црнци, Азијати, Кауказоиди брзо ја сфаќа реалноста што владата, телевизијата, медиумите му ја сервираат за мулти културата, соживотот, правдата и дека сите сме “ исти, еднакви без разлика на раса, нација, пол“. Кој тоа се пали на Црнци во Америка? Нормално, жени и мажи што доаѓаат од земји каде што никогаш не живееле со нив и на коишто преку моќната американска машинерија и телевизија им се идеализира истото. А си живеел во Шутка, Баир или во Детроит, Харлем, Бронкс нема никаква апсолутно никаква разлика. Се прашувам зошто и тие девојки што се “палат“ на Црнци и небелци после 1 година во Америка се селат и живеат во населби претежно со Белци и претежно нивниот маж утре е Белец, но и натаму се тие “либерални“, ама сега се на безбедно. Во секој кварт во Америка населен со Црнци е ѓубре, штала, нечистотија, силувања, криминал, а Америка секоја година пумпа милијарди и милијарди долари за нивна еманципација, но со zero ефект, затоа што толку им е генетска и еволутивна способност. Не можат подобро. Америка е голема земја, многу популација, разни примери, но прашај најголем дел од белите Американки што ќе ти кажат за Црнци и “колку тие се палат на нив“, а знаеш зошто, затоа што тие живеат со нив секојдневно и гледаат какви за разлика од тоа што наши девојки живеат во илузија и сето тоа им е идеализирано преку МТВ, Фокс, Хфактор и еден куп други brainwashing програми. Зошто тој мал дел од Македонките или еве претежно Балканките не се палат на Цигани, Индијци, туку на Црнци ? Затоа што се од Америка и живеат и се шлепаат на слава што Белците ја изградиле и створиле. Многу е голема разликата. И во Америка нема во права смисла Црнци, туку голем дел од тие Црнци имаат светла боја на кожа , затоа што во минатото имале некој предок Белец во семејството.

Во Америка има една политика на коректност како што кај нас е рамковен договор. Во секој филм, шоу, спорт мора да има Црнци, Хиспанци, Азијати. Без нив немаш одобрување на капитал да го снимиш филмот.

Тоа што активно на белата популација ширум Европа и Америка масовно им се пере мозокот и им се идеализира неевропска култура тоа е друга работа.

Тоа што на телевизија гледаш Црнци што глумат улоги на доктори, научници, физичари, полицајци, “згодни“ момци на коишто сите паѓаат во несвест реалноста е сосема друга.

Ова е реалноста

166dh60.jpg

33tsfg3.jpg

--- надополнето: 9 ноември 2013 во 22:03 ---

Ти што мислиш и што кажува реалноста е сосема друга работа. Тоа дека мажот и “можеби “ отишол да сере, го фатило пролив, стомак, можеби умрел или слично се приказни за мали деца. Реалноста е дека напекол бела курветина ја напумпал и ја оставил како што прават 90% од Црнците со бели жени.

Еве да разгледаме малку реална и вистинска статистика од американски власт, а не бош муабети за проливот на мажот и.

1. Rape:

The rape rates, from the years 1996 to 2008, can be found here:
1. http://www.bjs.gov/content/pub/pdf/c...ous/cvus42.pdf
2. http://www.bjs.gov/content/pub/pdf/c...ent/cv0842.pdf

The averages for all the years are as follows:
All victims: 219,372
White victims: 180,560
Black victims: 38,812
-----------------------------
All white rapists: 131,351
All black rapists: 52,908
White on black rapists: 1,869
Black on white rapists: 21,401

It is thus:
- 14.28 times more likely that any woman will be raped by a black man than a white man.

- 34.79 times more likely that a white woman will be raped by a black man than a white man.

- 96.90 times more likely that a black woman will be raped by a black man than a white man.

- 65.82 times more likely that a white woman will be raped by a black man than a black woman by a white man.

Some interesting observations:
For the years 1997, 1999, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 and 2008, there were ZERO white on black rapes reported.
When during 2003 to 2008 white men raped zero black women, blacks raped 131,413 white women and 148,343 black women!

In 2005, blacks even outnumbered whites on the number of rapes! 74,080 rapes were committed by blacks, whereas only 49,613 were committed by whites! That is 1.49 times more or 8,57 times more in proportion to the demographics.

2. Homicide by strangers:

The homicide rates** where the offenders were strangers, from the years 1976 to 2005, can be found here, on page 72:
http://bjsdata.ojp.usdoj.gov/content/pub/pdf/htius.pdf

The averages for all the years are as follows:
White on white stranger homicides: 41.64%
White on black stranger homicides: 5.08%
Black on black stranger homicides: 33.23%
Black on white stranger homicides: 18.77%

It is thus:
- 6.4 times more likely that any person will be murdered by a black stranger than a white stranger.

- 11.75 times more likely that a white person will be murdered by a black stranger than a white stranger.

- 36.17 times more likely that a black stranger will be murdered by a black stranger than a white stranger.

- 21.25 times more likely that a white person will be murdered by a black stranger than a black person by a white stranger.

One can also see that blacks commit more than half of all stranger murders, when they are only 12.6% of the population.
Blacks have actually committed more stranger homicides than whites have in 24 out of 30 years.

*Keep in mind that in the USA, Arabs and other Semites, as well as Mexicans and other non-white Hispanics and mixed people are considered "white," so whites constituted only about 60-65% of the population in 2010, and it is not known how many of the "white on white," "white on black" or even "black on white" cases were actually white offenders or victims.

**These figures differ when you also take homicides by acquaintances into account, which is irrelevant to the point I'm making here, that it is far more likely you will be killed by some random black on the street than by a random white person, thus profiling is completely justified and logical.

Fun fact: white men would rather kill a black woman than touch her sexually. No surprise here.

Да не набројувам статистики од Западна Европа за егзотични и мачо Црнци, Арапи, Индијци, Пакистанци....

Еве кој и во Америка се води како Белец и зошто има и кај Белците стапка на криминал и силување

a9mlu0.jpg

a9mlu0.jpg

122m05g.jpg

4i1lhc.jpg

Вашите либерални гомна можете со поквалитетна хартија да си ги бришете. Реалноста е друга СОРИ !
Тоlku raboti iznakaza i pak ne mi ja svati poentata....znaci vaka....jas go spodeluvam tvoeto mislenje i se slozuvam bukvalno so sve....ali ti ne si ziveel vo toj svet 11 godini,jas od druga strana da.Ti kazuvam i ti tvrdam deka koga bela devojka ke smeni sredina i ke se preseli kade ima 50% crnci,mnogu raboti za koi tvrdele deka nikogas nema da gi napravat ekspresno padnale vo voda.Sum bil svedok premnogu pati i dzaba zboris ako nikad ne si ziveel vo toj svet,,ova na internet sto go gledas sekoj den e kompletno nerelevantno.
--- надополнето: 10 ноември 2013 во 00:47 ---
Irelevantno*

па не би рекол дека не се давате, имав прилика на 3 пати да бидам на манифестации каде имаше доста девојки од македонија и странци (украина, србија, САД, Германија, Босна, Хрватска, Белгија)
на последниот што беше имаше базен во хотелот ( каде имаше околу 20тина девојки од мкд од 19-24 год), имаше срби, украинци, германци меѓу нив и 2ца црнци. Несакам да ме сфатите погрешно и како фалење, али физички бев во топ 5 момци кои беа таму во моментот , подготвен во смисла на добро тело, стомачни и тн али сепак нигерите, србите и германците беа подобитни од мене и плеснаа од нашите девојки кои се ете според тебе толку чесни и не се даваат така лесно. Незнам што филм си тераат али со црнка не би имал ништо па макар и жена во живот да не видам. Имам играно баскет против црнци на истиов собир, дали случајно батките беа такви али таква миризба гадна на потта не сум осетил во живот, не сум расист да не ме сфатиш погрешно али зборувам она што имам видено со свои очи.

Аман бре Мајмун, тебе па никоја не ти дава. Да не е до твојот пристапот?
И не ми споредувај однесување на Македонки во средина каде 99% се странци, а околностите дозволуваат да падне секс, со однесување на просечна Македонка растена во „фамилија“. И знаеш не секогаш добриот изглед е пресуден за ќарување девојка. Што ако си бил добро граден со стомачни, ако не си знаел муабет да завртиш. Ејј и ти се однесуваш како тинејџер понекогаш, значи...

Аман бре Мајмун, тебе па никоја не ти дава. Да не е до твојот пристапот?
И не ми споредувај однесување на Македонки во средина каде 99% се странци, а околностите дозволуваат да падне секс, со однесување на просечна Македонка растена во „фамилија“. И знаеш не секогаш добриот изглед е пресуден за ќарување девојка. Што ако си бил добро граден со стомачни, ако не си знаел муабет да завртиш. Ејј и ти се однесуваш како тинејџер понекогаш, значи...

ххахах ми даваат ама не оние кои јас сакам, не значи дека јас па сакам било која да ја плеснам ;)
ете јас прост чоек неначитан, непрошетан незнам муабет да свртам, овие странциве од англиски А не знаеја да прават муабет со нашите со мимики и гестови комуницираа ама изгледа убај многу дека и паметни знајш како е странци се ;)
па да речеме дека не беа сите странци, имаше и македонци на истово место и тоа повеќе откако странци и пак оние „јаките“ се рокнаа со странците....

Би одел со странка.Не ми сметаат ни црнките,особено ако се некои убави.Летото во Грција кога бев неколку пати видов една за која верувам дека тука 99% од расистите би го смениле мислењето.

Напумпанко,со задниче како на Џеј Ло,тесни фармерчиња и фаца да ти е криво да го Е*еш.:(

Деновиве бев кај пријателот на гости и останав кај него 4-5 дена.Таму во маркетот гледам и една турчинчка или ромка во Рамстор.Малку е лоша во фаца,ама па тело авион,како и стил на облекување.Не би имал против и неа да ја пробам али за една ноќ само.:P

Уште ми е криво како во средно не плеснав една босанка која (мислам дека беше)
Беше симбол во школо и знаеше така да се облече кратко и стилски,што и ден денес кога ќе се сетам почнува да ми се пали пени*ов.
Сега гледам на фејсбук оди со еден македонец и типот изгледа добро си ја млати.

Искрено не верувам дека во животов ќе земам Македонка.Веројатно тоа ќе биде сигурно друго.Нешто странско,бивш ју,ромско или албанско можеби
Со овие македонкиве навистина неможам.

Абе секоја збори различно и со различен акцент,а зборовите како че ода,клаит,или употребување на буквата У на крајот на секој збор страшно ме нервира.Али тоа е тоа.

Инаку најлесни од македонкиве се кумановки и кратовчанки.Сум имал прилика да зборувам со нив на социјалниве мрежи и 99% се многу зборливи.Ама ако човек им зборува цела ноќ и они ќе го прават истото.

За скопјанкиве што да кажам.Освен што 60% од Скопјанкиве се дојденки од провинција имаме и наши стари скопјанки кои ептен се прчат,а и повеќето од нив немаат никаков стил на облекување,носење итн.Така да македонско пиче во скоро време не би сакал да е*ам

Деновиве бев кај пријателот на гости и останав кај него 4-5 дена.Таму во маркетот гледам и една турчинчка или ромка во Рамстор.Малку е лоша во фаца,ама па тело авион,како и стил на облекување.Не би имал против и неа да ја пробам али за една ноќ само.
Пази се од Турчинките! :cool:
Страшно сексапилни жени има меѓу нив, ама како можат умот да ти го одземат не си свесен. Има со месеци да не можиш да се опоравиш.

Би одел со странка.Не ми сметаат ни црнките,особено ако се некои убави.Летото во Грција кога бев неколку пати видов една за која верувам дека тука 99% од расистите би го смениле мислењето.

Напумпанко,со задниче како на Џеј Ло,тесни фармерчиња и фаца да ти е криво да го Е*еш.:(

Деновиве бев кај пријателот на гости и останав кај него 4-5 дена.Таму во маркетот гледам и една турчинчка или ромка во Рамстор.Малку е лоша во фаца,ама па тело авион,како и стил на облекување.Не би имал против и неа да ја пробам али за една ноќ само.:P

Уште ми е криво како во средно не плеснав една босанка која (мислам дека беше)
Беше симбол во школо и знаеше така да се облече кратко и стилски,што и ден денес кога ќе се сетам почнува да ми се пали пени*ов.
Сега гледам на фејсбук оди со еден македонец и типот изгледа добро си ја млати.

Искрено не верувам дека во животов ќе земам Македонка.Веројатно тоа ќе биде сигурно друго.Нешто странско,бивш ју,ромско или албанско можеби
Со овие македонкиве навистина неможам.

Абе секоја збори различно и со различен акцент,а зборовите како че ода,клаит,или употребување на буквата У на крајот на секој збор страшно ме нервира.Али тоа е тоа.

Инаку најлесни од македонкиве се кумановки и кратовчанки.Сум имал прилика да зборувам со нив на социјалниве мрежи и 99% се многу зборливи.Ама ако човек им зборува цела ноќ и они ќе го прават истото.

За скопјанкиве што да кажам.Освен што 60% од Скопјанкиве се дојденки од провинција имаме и наши стари скопјанки кои ептен се прчат,а и повеќето од нив немаат никаков стил на облекување,носење итн.Така да македонско пиче во скоро време не би сакал да е*ам

Јас мислам дека ќе си дркаш ти и во иднина ...

Брат, реално ако збориме. Ти си на одмор и има неколку македонки, србинка, шпаљолка, португалка или бразилка. Сакаш да кажеш дека македонката ќе ти биде прв избор? Да, ќе кажеш веројатно прв избор ќе ми биде таа највеќе што ми се свиѓа, но поставувам тешко веројатна хипотетичка ситуација дека сите се скоро исти, никоја не отскокнува со изгледот итн. Ставам кладба дека сите ќе ја опнат бразилката или шпаљолката, зашто на повеќето од нив тоа ќе им биде едина шанса за тоа, македонките ги има секој ден. Да не ме разбереш дека застанувам на страната на девојките, зборам на страната на реалноста, аналогно на тоа екстремно глупава тема е таа со женските дали се претставуани како објект кога исти курац се дешава и со машките, и тие често се гледаат како објект. Но во случајов аргументите не ти поминуваат.
Од друга страна добар процент на девојките што ги знам маваат глава од шипка за србин и слично, глупост која несакам и нема сврха да ја коментирам.

Пази се од Турчинките! :cool:
Страшно сексапилни жени има меѓу нив, ама како можат умот да ти го одземат не си свесен. Има со месеци да не можиш да се опоравиш.
Ti veruvam,ali od druga strana zivot davaat za tebe ako te sakaat.
--- надополнето: 10 ноември 2013 во 04:39 ---
Брат, реално ако збориме. Ти си на одмор и има неколку македонки, србинка, шпаљолка, португалка или бразилка. Сакаш да кажеш дека македонката ќе ти биде прв избор? Да, ќе кажеш веројатно прв избор ќе ми биде таа највеќе што ми се свиѓа, но поставувам тешко веројатна хипотетичка ситуација дека сите се скоро исти, никоја не отскокнува со изгледот итн. Ставам кладба дека сите ќе ја опнат бразилката или шпаљолката, зашто на повеќето од нив тоа ќе им биде едина шанса за тоа, македонките ги има секој ден. Да не ме разбереш дека застанувам на страната на девојките, зборам на страната на реалноста, аналогно на тоа екстремно глупава тема е таа со женските дали се претставуани како објект кога исти курац се дешава и со машките, и тие често се гледаат како објект. Но во случајов аргументите не ти поминуваат.
Од друга страна добар процент на девојките што ги знам маваат глава од шипка за србин и слично, глупост која несакам и нема сврха да ја коментирам.
Brateee don't hate the player,hate the game ;)

не сакам да кажам дека македонката ќе ми биде прв избор, али која е поубава и повеќе ми се свиѓа таа ќе ми биде прв избор, незначи дека ако е бразилка ќе ме привлече најмногу ако македонката е подобра побрзо би бил со неа откако со овие другите.

без гајле сите сме си исти, нема да сме македонци ако не го почитуваме повеќе туѓото од нашето, не сум ниту патриот ниту ќе бидам да не ме разбереш погрешно со ова туѓото али кај нас ако некоја се плесне со странец (макар и клошар да е таму) е ОК, овде таков нема ни да погледне, али странец си е странец. Ајде не е добро да генерализирам има и исклучоци и секоја чест на нив бидејќи во последно време се ретки.

Така е, има исклучоци. Нешто како приказната со Давид и Голиат. Како Давид го посерал Голиат.
Ама забрава се оти у 99 од 100 случаи, Давид ќе го е кркал. Ама битно еднаш победил он.
Зафркнано е коа се губе перцепцијата на целина, и како основа на рассудувајне се зима изолиран инцидент. ;)

Никад нема да го разберам плачењето демек женските вакви, женските потакви итн... Бидете фраери освојувајте и бидете побогати од странците. А не да плачете по форуми. А ако тоа не ве мотивира да земете да работите да успеете онда ви нема надеж.

Никад нема да го разберам плачењето демек женските вакви, женските потакви итн... Бидете фраери освојувајте и бидете побогати од странците. А не да плачете по форуми. А ако тоа не ве мотивира да земете да работите да успеете онда ви нема надеж.

Ахам. Значи пофраер и со повеќе пари е клучнио фактор за освојувајне македонка.
Јас па мислеех оти треба некои посуштествени квалитети. :(:(:(:(

Еве одма од утре сите во Гугл ќе аплицираме за да дојдеме до јаките Македонки-супермодели. Потполно си во право, парите се клуч кон нежното срце на секоја македонска девојка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom