Странци, странкињи

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Фората е што другите 90% ти се морски ѕвезди во кревет. Значи ќе те остави што сакаш прави и, ќе вришти ко во јапонските порничи

Sweet mother Jesus!
fainting-smiley.gif
:drk:

Озбилно ова? Јас па ги сметав за slut нација.

Еден другар што студира во Италија има една колешка од Јапонија , абе да ја цртаа немаше така да ја нацртат. Буквално кукла. Иначе точно ли е дека не се бричат долу?

Уф како би оженил едно вакво без око да ми трепне. :ROFLMAO:

Прегледај го приврзокот 87065

Се палат на белци па може затоа така ти изгледало. Секоја сака да проба ;). Дур се млади се поопуштени и тогаш не им многу битно ни години ни ништо ама подоцна одеднаш се менуваат. Тогаш бараат маж и се посветуваат на него. Ретко ама знаат да се откачат онака до јаје и тоа углавно старите моми хахаха.... Токио е интересен си има цели населби со дискотеки за хук апс каде ловат гајџин (странец, белец)...

Да, точно е пошумени се, па ако ја фатиш кастри или кажи и да кастри. Ќе послуша сигурно.... ;)[DOUBLEPOST=1395032571][/DOUBLEPOST]
Sweet mother Jesus!
fainting-smiley.gif
:drk:

Има и во тоа убавина, само треба да си многу откачен и да не ја жалиш :P

Ние само сакаме тоа што имале нашите претходни генерации хахахаха... Go EAST! Порано било диви запад сега е цивилизиран запад и диви исток.

Гревчиња, вака и жал ме фаќа кога ќе сфатам дека денес нозете со леген не ви ги мијат. Така тешко на душата ми иде, вие без робови да живеете, мора да е тешко :(

Ова со легенов е претерување.
Ова со јапонкиве е негде пола/пола. Доста јапонки доаѓаат кај мене на брод и можам да кажам дека пола се ОК или ружни, ама другата половина се неверојатно убави. И од време на време може да најдеш некоја ко една Томоми што крстареше на мојот брод пред 2 месеци, не беше убава у фаца, ама едноставно зрачеше сексуална енергија од неа.
Одење во Јапонија ми е наредно на листата на животни желби (обично имам по три за секоја декада од животот). Кога ќе ми се оствари оваа желба ќе пишам опширна рецензија на темава :)

Азијатките обично сакаат белци зашто им се интересни - по ист принцип како нас што ни се интересни (нели туѓото е секогаш подобро). Доколку имате шанса шибајте напред, никој не се пожалил од повеќе искуство :)

Има и во тоа убавина, само треба да си многу откачен и да не ја жалиш :P

Не се разбравме бе пријател, јас токму во тоа ја гледам убавината. Тоа е резултат на долгогодишното искуство со Хентаи игриците.

Гревчиња, вака и жал ме фаќа кога ќе сфатам дека денес нозете со леген не ви ги мијат. Така тешко на душата ми иде, вие без робови да живеете, мора да е тешко :(

Љацо збориме за задоволства тука... Остај сега глупости сигурно и ти сакаш некој да ти трча по газот од време на време. Иначе сите сме робови само зависи кој на кого и што ;)[DOUBLEPOST=1395057330][/DOUBLEPOST]
Ова со легенов е претерување.
Ова со јапонкиве е негде пола/пола. Доста јапонки доаѓаат кај мене на брод и можам да кажам дека пола се ОК или ружни, ама другата половина се неверојатно убави. И од време на време може да најдеш некоја ко една Томоми што крстареше на мојот брод пред 2 месеци, не беше убава у фаца, ама едноставно зрачеше сексуална енергија од неа.
Одење во Јапонија ми е наредно на листата на животни желби (обично имам по три за секоја декада од животот). Кога ќе ми се оствари оваа желба ќе пишам опширна рецензија на темава :)

Ти сериозно очекуваш некоја на брод да се заљуби до уши и се тоа да го прави? Иди прошетај до Токио ко што имаш желба па ќе правиме муабет.

Еве ти еден интересен јапонски изум. - Sukabe столот. Ова ти е специјално дизајниран стол за машка комоција дур жената го риба и мие пред да влези во џакузито. Вакви столчиња имаш во барем пола од хотелите во Токио, ова си е релативно нормална работа таму...

1768940_1.jpg
[DOUBLEPOST=1395057444][/DOUBLEPOST]
Не се разбравме бе пријател, јас токму во тоа ја гледам убавината. Тоа е резултат на долгогодишното искуство со Хентаи игриците.

Јасно, само и тоа здосадува. Јас повеќе сакам кога е и она откачена. Дајте једну лошу, којој ради машта...

Последно уредено од модератор:
Ма тоа со легенот е ептем добра предигра ако знае домаќинката да ја одглуми улогата. Па и уште ако е облечена во некои носии или како во римско време или не мора воопшто да е облечена. Знаат тие странкињте што треба да прават.
Овде што и да речеш очите ќе ти ги превртува и ќе ти се мурти ко душман да си и.

Љацо збориме за задоволства тука... Остај сега глупости сигурно и ти сакаш некој да ти трча по газот од време на време. Иначе сите сме робови само зависи кој на кого и што ;)

Нормално дека сакам и сакам да угодувам како секој нормален заљубен човек. Али изјави од типот дека странките се подобри оти тука не ги тинтрале нашите се нон сенс. Ако нашите не се тинтрени, незнам кој е. Од друга страна кога збориме за забулените закоравени исламистички радикални земји сите се согласуваме дека жената се третира како роб, своина. И тогаш сте против.

Нема нзс, неможам веќе да ве дешифрирам, како стрини сте станати, само кукате, се жалите, уговарате :D

Ма тоа со легенот е ептем добра предигра ако знае домаќинката да ја одглуми улогата. Па и уште ако е облечена во некои носии или како во римско време или не мора воопшто да е облечена. Знаат тие странкињте што треба да прават.
Овде што и да речеш очите ќе ти ги превртува и ќе ти се мурти ко душман да си и.

Внимавај! И Македонките имаат некои настрани фетиши: миење, перење, чистење... Ако не можеш да ѝ удоволиш, не ни почнувај со желбите.

Внимавај! И Македонките имаат некои настрани фетиши: миење, перење, чистење... Ако не можеш да ѝ удоволиш, не ни почнувај со желбите.
за удоволување не е проблем само нека знае да сука и да витка сарми. Странкињата треба ваљда да ја учиш.

Да, да, секако. А ако клекне и ти го испуши, ќе кажеш: ДРОЉА!
Вие Македонците сте нашле, та сте зашле. Море, за стап плачете, ама ви се погодило...

Вие Македонците сте нашле, та сте зашле. Море, за стап плачете, ама ви се погодило...

Не требало многу галење, гледај што ќе прочиташ после. Само остро, да го игра ситното низ соба :icon_mrgr:

Не е точно. Не верувам дека некој има срце после такво нешто да рече дроља. А и да каже некој сигурно не го мисли тоа, ами така е адетот.
А за погодено, кој како се снашол. За едни мајка за други маќеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom