Странци, странкињи

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Ахам. Значи пофраер и со повеќе пари е клучнио фактор за освојувајне македонка.
Јас па мислеех оти треба некои посуштествени квалитети. :(:(:(:(
Прво да нема забуни во дискусијава машко сум, ама никот ми беше прво мислен за тролање па остана така.
Што конкретно треба за освојување ќе си кажат момите тука.
Али универзално правило цекогаш и секаде било, е и ќе биде дека цената ти се формира на следниов начин: атрактивностна ерген строен=пари+љепота+друго
Во категгорија друго спаѓаат презиме, егзотика некаква, интелигенција и слично.
Зборот ми е некои наместо да плачат времето и снагата да ги искористат за да станат луѓе.

Белорусинките се доста лесни. Прилично лесни.

Од русинките нема полесни во морални вредности. И холанѓанките би ги ставила категорија подоле од нив. Бар од тие националности што јас ги имам запознаено лично. :)

Од русинките нема полесни во морални вредности. И холанѓанките би ги ставила категорија подоле од нив. Бар од тие националности што јас ги имам запознаено лично. :)

У Русија Женко машко ти е 3 према 1. Как иначе ќе се докопаш до машко.

Холанѓанките са нон стоп напушени/пијани. Така да.... Разбирливо. :-)

Холанѓанките са нон стоп напушени/пијани. Така да.... Разбирливо. :-)
Море и кога се трезни, не само напушени/пијани. :pos:

Ај шо се 3 према 1, па и нивните не ги ни занимаат бре, мушките како педери им се понашаат, ги маваат, ги падат. И овие загорени се. Искуство.

Сум имал прилика да ги запознаам неколку девојки од украина, дури и со една од нив подетално ;) за разлика од нашиве се многу подирекни и не вртат ако веќе сакаат со часови и да бараат да му се прават романтики еден куп, со од србија добро искуство нешто слично како со украина, германија не ги разбирам едноставно живеат во дру свет, белгија слична приказна, австрија исти курац како германките, чешка веќе приказната од украина. Бугарија е најголемата радост каде ако свртиш 3-4 червени враце веќе си на метак :D

Сум имал прилика да ги запознаам неколку девојки од украина, дури и со една од нив подетално ;) за разлика од нашиве се многу подирекни и не вртат ако веќе сакаат со часови и да бараат да му се прават романтики еден куп, со од србија добро искуство нешто слично како со украина, германија не ги разбирам едноставно живеат во дру свет, белгија слична приказна, австрија исти курац како германките, чешка веќе приказната од украина. Бугарија е најголемата радост каде ако свртиш 3-4 червени враце веќе си на метак :D

А затоа ли? Затоа?
Еве зошто нашите чукундедовци оделе странција на печалба.
А не да ми кажуваат гачки за крпен живот и парите се отепувачка. :icon_lol:

И после ќе биде Бог да бие (мме) кој прв почна.
Е кој де?? :)

П.С. Пушчај од азното, ме слекоа до гола кожа. :icon_lol:

Пази се од Турчинките! :cool:
Страшно сексапилни жени има меѓу нив, ама како можат умот да ти го одземат не си свесен. Има со месеци да не можиш да се опоравиш.

Ќе го послушам советов :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom