Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
#respect #legendVidic has four reds in the PL versus Liverpool now - no other player has more than two against a single club.
10 години немаат свирано пенал против Интер за Јуве, така да your argument is invalid.Знаеш кога играч на Јувентус ќе признае дека не е пенал старт направаен над него од играч на Интер? Никогаш.
Му дадов пример само, истото би било и во обратна ситуација.10 години немаат свирано пенал против Интер за Јуве, така да your argument is invalid.
Убава анализа.10 години немаат свирано пенал против Интер за Јуве, така да your argument is invalid.
Инаку денеска целосно се исплаши Клатенбург. Мораше да го исклучи Рафаел за пеналот затоа што играше намерно со рака и му попречи на Суарез да продолжи со акцијата во шеснаесетникот. Друга работа е овој левиот бек на Ливерпул исто така требаше да биде исклучен затоа што уште на почетокот направи опструкција врз Рафаел мислам на десната страна, па му беше опростен жолт картон, а после исто и за фаул врз Руни на средината кој спречи развивање на акцијата пак му беше опростено без жолт што требаше да го има. Веќе и кога имаше жолт во второто направи старт со отворен ѓон за кој исто така заслужуваше жолт, што во овој случај ќе значеше втор па и исклучување. Живо чудо е како за тие 4-5 фаули не доби два жолти картони.
Вториот пенал може да се каже дека е правилен, можеби не се свира секогаш ама сепак имаше оттурнување. Наивно од страна на Џонс ама тоа е.
Третиот нема што да го коментирам бидејќи уште по реакцијата на Видич се виде дека нема ни п од пенал. Не ми е јасно како судија со ФИФА знак не може да забележи вакво фрлање, па дури и асистентот има голема одговорност овде заради тоа што од негов агол апла се гледаше глумата.
Се на се судиите во Англија и натаму продолжуваат да тонат до немајкаде. Толку судат под притисок што чиниш не ги гледаат настаните на теренот како се случиле туку судат под некои претпоставки, притисоци, компензации и слични работи.
Убава анализа.
Убаво е кога има некој непристрасно да ги анализира одлуките за тие што не успеале да ја/ги гледаат утакмицата/ците или се фанови на еден од тимовите па гледаат со розеви наочари на некои случувања.
Да се надоврзам, прочитав некој рече дека повеќе судиските одлуки биле на штета на Ливерпул. Можеби е така, ама не треба да има судиски грешки т.е. да се сведат на минимум. Затоа што секоја грешка го менува текот на утакмицата. А тоа е се поизразено во ПЛ и стварно ме нервира. Не памтам дерби оваа сезона кое не завршило без судиски грешки.
Друже не дека имам нешто против Мен Ју ама стварно веќе како и да се правдате што вашиот тим игра shit. Тоа е тоа имаше судиски грешки ама и да ги немаше тие грешки па макар и ливерпул да ги оштетеа, пак ливерпул беа поконкретни.Убава анализа.
Убаво е кога има некој непристрасно да ги анализира одлуките за тие што не успеале да ја/ги гледаат утакмицата/ците или се фанови на еден од тимовите па гледаат со розеви наочари на некои случувања.
Да се надоврзам, прочитав некој рече дека повеќе судиските одлуки биле на штета на Ливерпул. Можеби е така, ама не треба да има судиски грешки т.е. да се сведат на минимум. Затоа што секоја грешка го менува текот на утакмицата. А тоа е се поизразено во ПЛ и стварно ме нервира. Не памтам дерби оваа сезона кое не завршило без судиски грешки.
Ако е правиот пат Ливерпул во топ4 а Утд надвор тогаш уште од одма потпишувам
тоа не е правиот пат ни во sci fi филм не па IRL :S
Значи јас не ја гледав утакмицата и затоа го пофалив дечкото за анализата. Зошто до сега читав само мислења кои секој си го брани своето. Погрешно си ми го сфатил постот.Друже не дека имам нешто против Мен Ју ама стварно веќе како и да се правдате што вашиот тим игра shit. Тоа е тоа имаше судиски грешки ама и да ги немаше тие грешки па макар и ливерпул да ги оштетеа, пак ливерпул беа поконкретни.
Здраво дечки
И ај пошто има многу во облаци да ве поздравам...![]()
![]()
и многу многу :* :* :*...
![]()
Не можам сите да ги најдам... Ги имаше многу во последниве 20 години.Дур не видам магаре што лета не се важи.
@ManUtD (моминско @ManUtdChampions ) Пар збора за пеналите и црвениот ?[DOUBLEPOST=1395002645][/DOUBLEPOST]
![]()