Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Може само да кажам дека не го преценувам Арсенал, а знам како игра Мурињо на дерби утакмици. Но после ќе изгубат од некој тим од долниот дел на табелата и ќе се надомести штета за поените што ќе ги изгубиме на Мостот.
I arsenal moze da izgubat od nekoj tim od dolniot del na tabelata, why not..
Време е за прва победа на Арсен Венгер против Мурињо. Пенал во 91ва старт од Аспиликуета над Чемберлејн. Не ја гледајте, гледана ми е.
Go najde i praviot moment i ti, na stamord bridge, vo premier liga, kade ima 0 porazi :D Sepak da ne se kurcham mozno e.. derbi e.. :D

rosicky2.gif

Му должам и извинување на @Makedonec_7. Човекот ме убедуваше дека треба да верувам дека Ливерпул може до титула, ја па дури за Сити гласав у анкетата :D

Знам дека најверојатно нема да ја освоиме пошто другите екипи се подобри од нас во целост, али факт кој треба да се прифати е дека после денес стануваме директни кандидати во борбата за титулата, па шта год буде, Ливерпул е на фантастичен пат, подобар отколку што било кој наш фан очекуваше. Title challenge да ми кажеше некој дека ќе поставиме, мало сутра дека ќе му поверував. Алал да им е на сите во клубот :cuc:

и дека му е прв затоа треба да го прославиме а?
викаш куп а? ја гарантирам дека нема повеќе од 3, џабе ми наметнуваш некои аргументи и го оправдуваш циганчето, било кој неспортски потег е за осуда безразлика дали е прв или втор

Еве мене во оваа секунда ми текнаа 2. Против Палас кога доби Дикаџои црвен и пенал, и против Вила.

Не е интересно откако Суарез ги начука 23 пред некое време :D

1. Суарез - 25
2. Стариџ - 18
3. Агуеро - 15

Остало тотално небитно.

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...ited-inconsistency-left-scratching-heads.html

Еве за сите експерти овде, оценка од Греем Пол, некогаш најдобриот судија во Англија, каде згреши и каде не Клатенбург денеска.
Овој што му даде 3 жолти картони на Шимуниќ на СП 2006 ? :D
Иначе,се сложувам во се со него освен за 3 пенал,чист дајв неколку пати ја прикажаа снимката.

Овој што му даде 3 жолти картони на Шимуниќ на СП 2006 ? :D
Иначе,се сложувам во се со него освен за 3 пенал,чист дајв неколку пати ја прикажаа снимката.

Да, ама Пол вели дека нја промаши топката и Стариџ ама му застана на патот...не е дека беше оневозможен Стариџ, ама имаше елементи за пенал.

Да, ама Пол вели дека нја промаши топката и Стариџ ама му застана на патот...не е дека беше оневозможен Стариџ, ама имаше елементи за пенал.
Ја никогаш не сум видел да му судат пенал на некого за "попречување" без да има контакт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom