Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Neka ni e cestito pobeda i nek se mnozat,nad 10000 navivaci nekoj tim evropski mec ko igra nema tolku na tribini, atmosvera neverovatna,seto ova nagradeno so pobeda i so novi tri boda.Sledi Slavija nisto ne se gubi 3-0 mn tezok rezultat za gonenje no da ne zaboravime 3-0 samo poradi nasa vina odnosno pogolema na Tutoric i Pavlovic na koj vcera im bese jasno dadeno do znaenje i me raduva takvata kazna.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Spasojević: ''Ko ne bi voleo da zaigra u Zvezdi''
24. avgust 2009. | 09:18 | Izvor: Sportske.net, Sportski žurnal

Najbolji strelac Dinama iz Tbilisija Ilija Spasojević završio igranje u gruzijskom klubu i u rodnoj Podgorici čeka ponude za nastavak karijere. Spekuliše se da bi mogao da pojača Crvenu zvezdu.
Ilija Spasojević igrao je tri sezone za Dinamo iz Tbilisija sa kojim je osvojio dve titule, Kup i Superkup, a dve godine je bio i najbolji strelac ekipe.

Spasojević je ovih dana postao slobodan igrač i kaže da ne bi imao ništa protiv da zaigra za klub kakav je Crvene zvezda, ali da ga do sada niko iz Ljutice Bograda nije kontaktirao.

''Niko iz Crvene zvezde me nije kontaktirao, a ja ne želim da se namećem. Čekam poziv i videćemo šta će biti. Priznajem da bih voleo da obučem dres Zvezde'', kaže Spasojević.

Pored Crvene zvezde interesovanje za Iliju Spasojevića pokazao je klub iz nemačke druge lige, kao i jedan austrijski prvoligaš.

А ко не би волео да обуци дрес Црвене Звезде?А за Марко ништо чудно :vozbud::vozbud:Сите знаеме колку тој ја сака Звезда , па ако не најде клуб ќе игра за нас :wink:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Marko Pantelic i Nikola Zigic gi preterano cenam ko mi tekni samo kakov tandem bea strasno nikoj ne gi sopirase imavme tie dve godini dobar tim steta sto nemavme sreka dobivme prejaki protivnici vo liga na sampioni psv i milan znaeme sto bea tie godini ovie dva tima ali to e to.Taka da neveruvam dek Marko nema da najdi tim ali ko sto se pisuva ako nenajdi i dojdi nz ke bide strasno.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Zvezdi od Kastilja pola "miliončeta" Ponedeljak, 24. avgust 2009. 11:01

Crvena zvezda konačno bi mogla da zatvori "slučaj Kastiljo" i pridoda solidnu sumu u svoj budžet.

Ekvadorac, kojeg je Zvezda pozajmila Evertonu prošle sezone, nastaviće karijeru uz Nenada Milijaša u Vulverhemptonu.

"Crveno-beli će od tog transfera, koji će opet biti potpisan na godinu dana, dobiti pola miliona evra, dok će Segundo Kastiljo inkasirati 100.000 evra više", izjavio je za "Sport" menadžer Zoran Stojadinović.

Супер:vozbud:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Супер супер, леле каква атмосфера :Ѕ:Ѕ И нека рече пак некој дека не се најдобри, да си ебе мајката...
А ако дојде Марко, леле тоа ќе биде невидено. Замислете само:

---- Лазетиќ ----------------- Перовиќ -----
----------------- Пантелиќ -----------------

Тројка која убија :)
А не би било лошо и Стојковиќ да се врати, и он уште не најде клуб?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Супер супер, леле каква атмосфера :Ѕ:Ѕ И нека рече пак некој дека не се најдобри, да си ебе мајката...
А ако дојде Марко, леле тоа ќе биде невидено. Замислете само:

---- Лазетиќ ----------------- Перовиќ -----
----------------- Пантелиќ -----------------

Тројка која убија :)
А не би било лошо и Стојковиќ да се врати, и он уште не најде клуб?
24. avgust 2009. | 07:53 | Izvor: Sportske.net, Sport

Reprezentativni golman nije našao klub, u poslednju nedelju prelaznog roka ulazi bez rešenja, a Zvezda ostaje izgleda jedina opcija. Njegov menadžer Zoran Stojadinović kaže da bi Zvezda mogla da dobije 20% od naredne prodaje golmana, za koga nema mesta u Sportingu. Odluka ove nedelje, za Stojkovića najgore da ne bran i godini u kojoj je SP.
Budućnost Vladimira Stojkovića bi ipak mogla da bude Zvezda. Kako otkriva njegov menadžer Zoran Stojadinović priča je aktivirana, a crveno – beli bi mogli da dobiju reprezentativnog golmana na godinu dana, kao i eventualnih 20% od njegove prodaje.

Šta će se dalje dešavati videćemo ove nedelje, trebalo bi delovati brzo, pretpostavlja se da bi Stojkoviću nakon SP narednog leta, pod pretpostavkom da se Srbija plasira, porasla cena i da bi on lako našao klub.

U ovom trenutku se nalazi na belom hlebu, za njega nema mesta u Sportingu, odbio je grčku Kavalu, a ako ne bude branio u narednih šest meseci to bi bilo katastrofalno po njega, ali i po reprezentaciju.

Radomir Antić mu je pružao poverenje sve vreme kvalifikacija iako uglavnom nije branio, osim par utakmica u Hetafeu prošlog proleća.

Мора и за Лекиќ да има место :vozbud:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Лекиќ ќе биде џокер, ипак Пантелиќ е класи подобар од Лекиќ :)

novstofar

Makedonec vo dusata
Член од
5 август 2009
Мислења
116
Поени од реакции
0
Ајде честито нека е победата и нека се множа!!И да се давамо на победа од четири гола разлика против Славија!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Глодарчиња научете се веќе еднаш како се навива бе :))))

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Без коментар.

Или ај ќе искоментирам. Овакви навивачи низ цел свет да бараш нема да најдеш.

Ејјј со РАД играле!!!!!!!!!!!!!
Со Мобилизацијата групата успева да го постигне она кон што се стреми . Тоа е да се врати обичната публика на стадионите, децата со своите родители, постарите луѓе кои на Звезда се сеќаваат како на голем клуб . Не е само да се наполни Север со 10000 луѓе , а останатите делови да се празни , него на првенствени утакмици да има 25000 луѓе и сите заедно да се радуваат на успесите на клубот . Да не се сака клубот само кога игра против Милан,Баерн,ПСВ и останатите гиганти, него да се живее за него секој викенд ... Да се врати култот на клубот.

Со самото тоа што од лани посетата е дуплирана, продадени се двојно поголем број на сезонски карти, а северот е стандардно над 5000 луѓе, се доаѓа до показателот како навијачите, симпатизерите, заедно живеат за својот клуб со оние кои го водат, почнувајќи од претседателот па се до оние на благајна што работат .

Без разлика што ќе се случи со Славија, навијачите ќе ја продолжат Мобилизацијата и одењето на стадион да се гледа Звезда, а не Пирло,Гатузо или Кака ... Без разлика што има негатива од 0-3 сите веруваат во чудо , кое е возможно . И на крај краева, не е страшно да се изгуби од подобра екипа . Пострашно е да се игра пичкарски ,неофанзивно и без залагање за грбот што го носат . Ја верувам дека оваа екипа не е таква и дека срцето ќе го остави на терен , па без разлика на резултатот ќе биде поздравена .

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ти си мени све ти ми дајеш све и кад тебе нема тешко ми је

ЗВЕЗДА !! ЗВДЕЗДА !!! ЗВЕЗДА !!!! ЗВЕЗДА !!!!! ЗВЕЗДА!!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom