Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нема колку што знам, ни на кецот, ни на двојката...за сателитската ич да не праем муабет! Видите на официјалната од Звезда би требало да ја има, ја свекако неможем да гледам пројден ми е лимитот...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Крај 1-0 ...

Koлку - толку, на победа у заби не и се гледа ...
Барем мирно ќе ја чекаат Славија ...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па како што разбрав сме имале доста шанси, а и промашен пенал...така да неможе да се каже дека е незаслужена. Овие Рад секогаш ни правеле проблеми, така да и 1:0 е доволно, 3 бода си се 3 бода.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Фала курцу па Стаменковиќ бранел , а не дебилон Павловиќ ...На крај спасил неколку изгледни шанси а Пижон пак се бранел последните 15 минути ...Катастрофа поставува игра понекогаш , посебен пичкарски ефект и дава на играта, али победа си е победа , и нема замерки ...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Фала курцу па Стаменковиќ бранел , а не дебилон Павловиќ ...На крај спасил неколку изгледни шанси а Пижон пак се бранел последните 15 минути ...Катастрофа поставува игра понекогаш , посебен пичкарски ефект и дава на играта, али победа си е победа , и нема замерки ...
Стаменковиќ околу 85 минута спаси зицер и е 10 пати подобар голман од другиот...
Добар среден ред има звезда само одбраната некако е најслаб дел!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па според мене на Пижон паѓа 80% од вината за поразот од Славија. Постави тактика на која се чудев пола саат. Со двајца млади и неискусни бекови, едниот прва евро-куп утакмица, другиот втора. У напад без најдобриот Перовиќ почнавме, па уште Блажиќ и Каду ги немаше. Мислам дека ќе беше многу подруго да играа овие, може немаше да победиме ама сумњам дека вака ќе завршеше утакмицата.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Па според мене на Пижон паѓа 80% од вината за поразот од Славија. Постави тактика на која се чудев пола саат. Со двајца млади и неискусни бекови, едниот прва евро-куп утакмица, другиот втора. У напад без најдобриот Перовиќ почнавме, па уште Блажиќ и Каду ги немаше. Мислам дека ќе беше многу подруго да играа овие, може немаше да победиме ама сумњам дека вака ќе завршеше утакмицата.
Aбе тие младите што им се први настапи се добри, они за годините играат доста солидно , ама уште по глава ми се мота онаа дебилчинана Туториќ и голманон Павловиќ ...Више не сакам да ги видам освен ако мисли да ги стаи у куп против екипа како Јединство Уб... Ја дури би ги пратил таму , да не праат гужва на Маракана ...

Пижон само згреши што дефанзивна тактика примени ...Уназад у последниве 10 години Звезда нема играно со појше од еден напаѓач на европско гостовање, освен можда со Стразбур кога требаше победа ...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ипак не смееше да излезе со таква одбрана. Славија имаше многу шанси, во скок-играта беа многу надмоќни, еден воздушен дуел не зедоа позади. Како и да е, одбраната ни е најслаба точка, башка кога ќе видиш и Павловиќ какви киксови правеше, одбраната партал. Мора да се подобри тој дел.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

Ќе има и други слики....а и клип ....

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Aбе тие младите што им се први настапи се добри, они за годините играат доста солидно , ама уште по глава ми се мота онаа дебилчинана Туториќ и голманон Павловиќ ...Више не сакам да ги видам освен ако мисли да ги стаи у куп против екипа како Јединство Уб... Ја дури би ги пратил таму , да не праат гужва на Маракана ...

Пижон само згреши што дефанзивна тактика примени ...Уназад у последниве 10 години Звезда нема играно со појше од еден напаѓач на европско гостовање, освен можда со Стразбур кога требаше победа ...
Па тоа ми е маката на мене , и тоа ме боли од тој пораз.Да игравме 4-4-2 и да беше и 4-0 барем да знам дека сме играле фудбал , сме се бореле.5-4-1?Што е ова?
Победивме на првите 2 натпревари во лигата , поминавме 2 квалификациски кола , се надевам на чудо и победа од 3 или 4-0 против Славија.Со финансиските средства што ги имаме , според мене супер почеток на сезоната.:toe:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

Аргентина не им е рамна на ова што го праат !!!

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
не знам зашто да се полемизира више на тема најдобри навивачи.

b.t.w. први на табела после подолго време во оваа фаза од лигата :D

Од роѓења мооог није прошо без имена твооог ни дан ни годинааа , ЗВЕЗДО ЦРВЕНА!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom