Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Не ми е јасно зашто си толку ироничен,одма нешто се буниш...
Па што знае пример едно дете од 15 години за звезда,што успеси има клубот...
Освен што татко му му кажувал како сте освоиле 91?
Ne se bunam ali ne se ni soglasuvam so tebe dek spored tebe se sto vidime samo vo to da veruvame bidejki svedocenje e to togas ne treba za mn rab ovde da debatirame.Nikoj od nas ovde ne e bil vo bari ali imas 1000nacini da doznaes sve okolku toj mec, pa ne ziveeme vo kamenoto vreme.Ali ko prvo se siri diskusijata okolu drugo sega nekoj od vas ja osporuvate titulata sto e dosta glupo da bideme iskreni.Imeto se smenilo ali edno e jasno titulata ostanuva.

Вака сега... тимови како Арсенал, Челзи, Валенсија, Севиља, Рома, Фиорентина... немаат освоено ЛШ и се светлосни години пред Звезда и што сега... ти ми збориш за Партизан... се гледа сегашноста, а сегашниоста кажува дека Партизан се за класа појаки од Звезда, а на вас не ви преостанува да се браните со ништо друго освен со 1991 година :helou:
Otide niz tikvite sega ali aj nema veze ne ti e prv pat.Pa dobro istite tie ekipi stom se svetlosni god pred nas,neznam pak za partizan sto se.Izvini ali nie na sekoe pole mozime da se branime ne samo 1991 da ne povtoruvam bidejki kako sto prethodno kazav vo sve sme pojaki.Priznavam prethodnite dve god bevte podobri ne osporuvam kako sto pred toa dve god nie bevme za vas klasa pojaki.Za ovaa god ke vidime dobro kaj vas ima poike vidoviti tie ke predvidat kako sto predvidoa za liga na sampioni so apoel.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Лелее едвај чекам четврток ми се враќа онаа љубов кон Црвена Звезда што ја имав пред неколку години,а која морам да признаам ја изгубив малку претходниве сезони заради Србиве што почнаа да јадат го.на за нас,ама сепак нема мешање политика у спорт :vozbud:ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ:vozbud: У четврток да се извади барем X па на маракана да се атакува на победа:smir:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Вака сега... тимови како Арсенал, Челзи, Валенсија, Севиља, Рома, Фиорентина... немаат освоено ЛШ и се светлосни години пред Звезда и што сега... ти ми збориш за Партизан... се гледа сегашноста, а сегашниоста кажува дека Партизан се за класа појаки од Звезда, а на вас не ви преостанува да се браните со ништо друго освен со 1991 година :helou:
Браво браво убаво им кажа само зборуваат за 1991 година.:smir:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Otide niz tikvite sega ali aj nema veze ne ti e prv pat.Pa dobro istite tie ekipi stom se svetlosni god pred nas,neznam pak za partizan sto se.Izvini ali nie na sekoe pole mozime da se branime ne samo 1991 da ne povtoruvam bidejki kako sto prethodno kazav vo sve sme pojaki.Priznavam prethodnite dve god bevte podobri ne osporuvam kako sto pred toa dve god nie bevme za vas klasa pojaki.Za ovaa god ke vidime dobro kaj vas ima poike vidoviti tie ke predvidat kako sto predvidoa za liga na sampioni so apoel.
Значи тоа е сегашноста, така? Не велам дека историјата треба да се заборави, сепак и тоа е дел од клубот... ама мене повеќе ќе ми значи мојот омилен тим да е најдобар сега во денешно време, да се радувам на успесите на клубот, едноставно да го доживувам тоа, одколку да е освојувал пред 30-40 години и некој од постарите тоа да ми го кажува како приказна...:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Аууу немав можност 3-4 дена да влезам на фан клубот и што да видам сега...
Не ми е јасно што се замарате со нив?Дека се сменило името титулата не се важела , е од тоа поголемо бламирање не бев слушнал:pos2:
Ако се смени името на државата , вие нема да бидете повеќе МАКЕДОНЦИ?

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Славија Прага на нет има 1.65 коефициент.У локалните кладилници 1.9. Го служав Пижон, кажа дека Прага имале нови спонзори и дека имале играчи вредни по миљонче.Некако ми изгледаше песимистички настроен,би бил задоволен со нерешено/гол у гости бла бла ...ќе биде весело утре. ЦЗ!!!

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Славија Прага на нет има 1.65 коефициент.У локалните кладилници 1.9. Го служав Пижон, кажа дека Прага имале нови спонзори и дека имале играчи вредни по миљонче.Некако ми изгледаше песимистички настроен,би бил задоволен со нерешено/гол у гости бла бла ...ќе биде весело утре. ЦЗ!!!
Koeficientite namaat veza ako izleguvaa do sega site taka so mali koeficienti trebase da nema kladilnici.Pizon ne se zamara dali slavija ima milionski igraci i red dr raboti na site ni e jasno dek e mn pojaka ekipa od prethodnite dva nasi protivnici.Abe drugar setise i nie imavme milionski igraci stranci koj ama blaga veza nemaa sega imame pet pati pomal budzet no spored mene i pet pati podobar tim.Pa i jas ko navivac sum zadovolen so nereseno ili gol vo gosti, a neli pak trenerot neka ne podobro potcenat otkolku da potcenime to e bojle.So rudar pobeda vo gosti so dinamo poraz na red e nereseno to e i moj tip.Inaku se najavuva dek vo praga ke ima nad 1000 navivaci na ZVEZDA.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Koeficientite namaat veza ako izleguvaa do sega site taka so mali koeficienti trebase da nema kladilnici.Pizon ne se zamara dali slavija ima milionski igraci i red dr raboti na site ni e jasno dek e mn pojaka ekipa od prethodnite dva nasi protivnici.Abe drugar setise i nie imavme milionski igraci stranci koj ama blaga veza nemaa sega imame pet pati pomal budzet no spored mene i pet pati podobar tim.Pa i jas ko navivac sum zadovolen so nereseno ili gol vo gosti, a neli pak trenerot neka ne podobro potcenat otkolku da potcenime to e bojle.So rudar pobeda vo gosti so dinamo poraz na red e nereseno to e i moj tip.Inaku se najavuva dek vo praga ke ima nad 1000 navivaci na ZVEZDA.
Како што ми кажаа, ќе има само 1.000+ од Београд...а се очекува и од соседните држави на Чешка да дојдат. Ќе биде добра бројка.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Како што ми кажаа, ќе има само 1.000+ од Београд...а се очекува и од соседните држави на Чешка да дојдат. Ќе биде добра бројка.
На еден српски форум прочитав од еден упатен член од Делије,дека ке биле околу 1500 души отидени само од Србија,а од соседните држави уште 1000 највеке,така да ке биде екстра бројка,екстра навивање.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Утре пренос партизан на РТС1,а Звезда на РТС2 е сега незнам која ќе им оди на РТС САТ најверојатно Партизан:toe:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Утре пренос партизан на РТС1,а Звезда на РТС2 е сега незнам која ќе им оди на РТС САТ најверојатно Партизан:toe:
Да Партизан ке ја даваат утре,а следната недела Звезда,пошо сеа Партизан игра дома,а Звезда во гости.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Да Партизан ке ја даваат утре,а следната недела Звезда,пошо сеа Партизан игра дома,а Звезда во гости.
Ок си имам ја и РТС2 само за другите што немаат штета,тражете стримови и на веб страната на Звезда кој ќе успее да фати бидејќи не даваат на сите пренос ограничено е:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom