Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Подобро е 2-та документарца да си се изгледаат на раат со него, него да се чека целосното видео.
На кои два мислиш?

Ова што ќе го даваат би требало да е нешто ко ова, само да додадат од сезонава што има материјал :D

Едвај го чекам мечов со Вила, отсекогаш биле интересни дуелите со нив. Очекувам да победиме, и се надевам на добра партија, мора да влеземе во констатна форма до крајот и да си ја осигураме титулата.

Предавници до кога ви трае казната ? :)

Не знам зошто имате толку лошо мислење за Бертранд, не беше лош кога добиваше шанса.
Далеку е од нивото на Аспи, ама според мене се уште има шанса да биде нешто од него. :D

За утре имам некое претчуство дека ќе испуштиме бодови. Ма да секој пат кога ќе предвидувам тука нешто обратно излегува. :)

Годинава кој песимист сум за ваквите мечеви, посебно во гости кога играме, се мразам и самиот дури...

А ако утре победиме, сигурен сум дека освојуваме ПЛ. И кој шо сака нека каже, нема да ме убеди. Нека пукнат душманите... :D

Останете ми поздравени, се читаме утре. (y)

Ај бе, со тек на време ќе заборавиш кој ви донел европски трофеј...... :D
Батали трофејот. Гледав The Best of Jose, се смеев... И одеднаш ми текна на 10 минутните прес конференции на Бенитез кои си ги пуштав кога не можев да заспијам. Дури и на новинарите им беше досадно да му поставуваат прашања бе. Секоја недела истите прашања, немаше што повеќе да каже човекот. Не би ме изненадило уствари и да се дознае дека секоја недела ни ја пуштале истата снимка. Кој го слушаше :D

Ако тепаме утре 99% титулата е наша.

Ја се заљубив :love:
Кога има Ана Иванович тенис утакмица?:sneaky:
Не пипај таму да не има бељи, гледај си таму Вилијамс, Возњацки, Јанковиќ... , Маца и Ана одамна се зафатени :))))

What is it do you like about them?
I don't like.:pos:

Нема интервју а да не каже за противникот " They are difficult " :D

Ај што имаме најмалку примени голови сезонава(22), имаме и најмалку порази, само 3, се надевам на толку и ќе останеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom