Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Нема интервју а да не каже за противникот " They are difficult " :D
Па сите се тешки реално. А не ми се свиѓа за денес што се влегува некако несигурно :unsure:[DOUBLEPOST=1394886145][/DOUBLEPOST]Сега прочитав и дека Мурињо нема победа на Вила Парк :D[DOUBLEPOST=1394900786][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1394901342][/DOUBLEPOST]Chelsea team v Aston Villa: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Torres.[DOUBLEPOST=1394901392][/DOUBLEPOST]Subs v Villa: Schwarzer, Kalas, Mikel, Lampard, Schurrle, Salah, Ba. #CFC[DOUBLEPOST=1394901418][/DOUBLEPOST]Пластични.[DOUBLEPOST=1394901621][/DOUBLEPOST]Во 43 утакмици сезонава, на 21 без примен гол.[DOUBLEPOST=1394901750][/DOUBLEPOST]Eden Hazard has created more chances (79) than any other player in Europe's top 5 leagues this season.

Последно уредено:
Зашто ни поништија гол не видов најдобро? Торес дрво, се одбива топката од него.

Зашто ни поништија гол не видов најдобро? Торес дрво, се одбива топката од него.
Наводно Матиќ играл со рака...а камо црвен за Бенет, последен играч беше?! Плус, овие копачиве смрдени само буткаат и удираат. Плус „офсајдот“ што му го свиреа на Торес (кој патем беше доста лош) на почеток од утакмица, кога излезе сам пред голман...

Судиите слепци. Се изгубија начисто. Чист гол поништен
свират непостоечки офсајди, играња со рака.... фаулот над Рамирес беше и за црвен
:facepalm:

Ни офсајд имаше за Торес (чист гол) ни после имаше кога му свиреа на Оскар или Рамирес кој и да беше. Фој секогаш има лоши одлуки против нас.

Играше Матиќ со рака.

Правилно ни поништи гол, играше Матич со рака сега видов.
Ни офсајд имаше за Торес (чист гол) ни после имаше кога му свиреа на Оскар или Рамирес кој и да беше. Фој секогаш има лоши одлуки против нас.
Немој бе, поголеми беа шансите да се сопне од топката.:ROFLMAO:

Колку што видов и имаше рака. После утакмицата пак ја дадоа ситуацијата.

Инаку ја контролираме утакмицата, лошо е шо го нема Ето да го замени Торес, и ме нервира некогаш стрпливата игра, но ќе дадеме гол во второ...

Хах, баш сабајле еден имаше пишано дека штом Фој суди, сигурно ќе има црвен.

Ова од повторенава снимка што го гледам немаше фаул за прв, а не па за втор жолт ебате судијата... Има шанса за 0-1 сеуште

Фој ,секој ебан натпревар судиш црвен за Челзи,све ти ебам инцестоидно..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom