Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Дан знае некој дали ќе ја даваат на официјалната како првата што ја даваа?

edit: Уште подобро, ќе ја има на РТС 1 и РТС Сат...топ! :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ќе дојде дербито па ќе видиме што ќе направи Клео на Маракана.Нека не го сака клубот Клео но нека дава како досега по 1-2 гола на секој натпревар.:smir::helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Па најверојатно и Делије кога ги истераа Гробари од Југ беше невозможно, па се случи...Затоа реков, има будали, не сите...ама има поединци што може да влезат на терен. Ова викам у случај да даде гол и да направи некој гест што не треба, ако даде гол треба главата во земја и накај центар...
Дај да не отвараме историја,да гледаш колку ќотек сте јаделе:)
Среќно нека ви е вечер...

vac, да бидеме реални; не постои обезбедување што може да спречи налив на навивачи на терен.Проблемот е во тоа што на Запад казните се огромни за влетување во терен и затоа ретко кој има муда за такво нешто. Еве пример, рачунај на дерби, 10 000 навивачи, немора повише. Доколку се стрчат половина, мислиш дека нема некои 30 од нив да стигнат до посакуваната цел? :)
Добро тоа да,ама како што реков и Гробари ќе утрчаат и ќе биде кланица ама сигурно нема да дојде до тоа:)

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
CRVENA ZVEZDA -rudar 20.30casot so direkten prenos na rts sat.Ocekuvam pobeda no vo nikoj slucaj nema da go potcenam rudar pa nek e so sreka.

Член од
25 март 2009
Мислења
32
Поени од реакции
1
Дај да не отвараме историја,да гледаш колку ќотек сте јаделе:)
Среќно нека ви е вечер...

фала за посаканата среќа ама не забравај дека името ДЕЛИЈЕ е поим во цела србија што значи дека што сакаш кажи ама ДЕЛИЈЕ се помногубројни од гробари и самото тоа кажува кој колку ќотек има јадено :salut:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Момци!Срцето на терен денес , се очекува Делије да дојдат во голем број и ќе има прекрасна атмосфера.Очекувам победа од 2-0.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ја 3-0 очекуем вечер. А нормално очекуем и околу 10.000 публика :)

ЗВЕЗДА ТЕ ЗОВЕ!!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Дајте некој линк за мечов. Сателитскава РТС многу сецка со гласот и ужасно ме нервира. Веќе неколку дена е таква. Не знам дали и кај вас го има истиот проблам.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Кај мене не чини сликата, има проблеми. Токму сега ли мораше :Ѕ А нетов ми е катастрофа...

Иначе има на официјалната од Звезда, ама треба да се рег.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ајде вечер само рутинирано да се изигра и стрпливо доста е победа од 1:0.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ајмо момци !!!Добра почнаа , ајде.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Звезда је живот , остало су ситнице :)

Кај мене не чини сликата, има проблеми. Токму сега ли мораше :Ѕ А нетов ми е катастрофа...

Иначе има на официјалната од Звезда, ама треба да се рег.
Епа регистрирај се де , 30 секунди е тоа.:smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Бојан прв голман на Звезда....браво браво се надевам добро ке брани,екстра голмачне е :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom