Фан Клуб: Црвена Звезда

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Па најверојатно и Делије кога ги истераа Гробари од Југ беше невозможно, па се случи...Затоа реков, има будали, не сите...ама има поединци што може да влезат на терен. Ова викам у случај да даде гол и да направи некој гест што не треба, ако даде гол треба главата во земја и накај центар...
Брат најискрено ти кажувам дека баш Клео ке даде гол против вас и ке направи некој гест,слушај ми го зборот....

А кога било тоа Делије тепале Гробари на Југ,не се секавам потсети ме....:smir:

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Брат најискрено ти кажувам дека баш Клео ке даде гол против вас и ке направи некој гест,слушај ми го зборот....
не биди смешен.И да даде Клео гол, ќе се радува со соиграчите негови, 100 % нема да направи нешто што нетреба, не е таков тип на играч. Впрочем, тој при трансферот изјави дека ги поштува навивачите на Звезда, така да, ништо од ова што го збориш, празна слама, слушај ми го ти мене зборот :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
мислев некое поново да не е,затоа...

Инаку за клипот како што знам,Делије ги истеруваа Гробари со помош на полицијата и гумените куршуми....

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Точно, Клео не е некој провокатор. Многу го сакав уште од ка дојде и знаев дека ќе биде. Само што дојде, изигра 2-3 утакмице и се повреди, ама знаев дека има квалитет и дека ќе биде ѕвер играч. Ме мрзи да барам постови сега каде што го викав истово, ама некои ми тераа инает. Него по ова што го направи, знаем дека е професионалец, и дека нормално ако нема пари ќе иде у друг клуб, ама ова да го напрае не очекуев едноставно.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
не биди смешен.И да даде Клео гол, ќе се радува со соиграчите негови, 100 % нема да направи нешто што нетреба, не е таков тип на играч. Впрочем, тој при трансферот изјави дека ги поштува навивачите на Звезда, така да, ништо од ова што го збориш, празна слама, слушај ми го ти мене зборот :)
Не мислв дека накај Делије ке направи некој гест,напротив ке го бакне амблемот на Партизан и ке оди да се радува на Југ,а Делије немаат живци да го гледаат тоа.....:smir:

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
дај бе немој да заебаваш...
така е тоа,ќе рипнеле и ќе го истепаат,ако праиме детски муабет ондак и Гробари ќе улетаат и ќе го одбранат:)
Има обезбедување,ќе има и појачано поради таа причина така да не се секирај...

vac, да бидеме реални; не постои обезбедување што може да спречи налив на навивачи на терен.Проблемот е во тоа што на Запад казните се огромни за влетување во терен и затоа ретко кој има муда за такво нешто. Еве пример, рачунај на дерби, 10 000 навивачи, немора повише. Доколку се стрчат половина, мислиш дека нема некои 30 од нив да стигнат до посакуваната цел? :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па толку треба, 100 души да се пуштат, на сите им доаѓа сила и влага цела трибина на терен. Само не вреди ова, поголема штетата ќе биде за Звезда отколку за Клео. Си го одбра Партизан, нека му е со среќа, само доколку направи некој гест накај Делије, оправдувам што и да се случи.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Па толку треба, 100 души да се пуштат, на сите им доаѓа сила и влага цела трибина на терен. Само не вреди ова, поголема штетата ќе биде за Звезда отколку за Клео. Си го одбра Партизан, нека му е со среќа, само доколку направи некој гест накај Делије, оправдувам што и да се случи.
Не е ваљда до толку глуп да направи такво нешто.Му стана полека и нему јасно што направи со овој трансфер и знае дека малку фали да се испровоцираат Делије.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Клео гол на Маракана?Ќе го пу**ш на Маракана педерче селско !

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Шо направил Клео, да не го баци амблемот на Партизан што се толку револтирани циганите?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Шо направил Клео, да не го баци амблемот на Партизан што се толку револтирани циганите?
Шо напраил Клео?Не е смешно тоа да се праша?Клео е супер играч , сигурно можеше да најде друг клуб нели?Тој се повреди и не играше , а Звезда го плаќаше многу.Но сепак Звезда беше стрплива и го чекаше , а тој изигра најпедерски шо можеше ете тоа.
А да не се залажувате дека ве сака , пи*ка по пари е !

Член од
25 март 2009
Мислења
32
Поени од реакции
1
абе зборите шо сакате ама дерби си е дерби и само мало нешто да тргне наопаку има се да иде у курац така да најдобро би му било на клео да се однесува најспортски а доколку сакаат да го тепаат делијете тие ќе го фатат по улиците на београд

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Alo bre sto me boli k...c mene za toj kleo j...m li mu zena sto ste pocnale da debatirate.Zavrsen cin otide pederski kao sto dolikuva na nekoj pederce no veruvajte i ke si odi pederski aj sega cela godina ke debatirame za nekoj koj ne zasluzuva bar ovde da mu se spomne ime a vie go tepate branite pravite strategii ajde mir malce ostajte stoka nek si debatira falat,zalat vo trloto ovde ne ............

Kajgana Shop

На врв Bottom