UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
А шо според тебе требаше да даде гол? :tapp:
Коа веќе отпаѓаме, поарно да му купам танга на девојка ми, со парите од кладилница од колку вака. Никој не е среќен.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Коа веќе отпаѓаме, поарно да му купам танга на девојка ми, со парите од кладилница од колку вака. Никој не е среќен.
Верувај дека на многу топџии вака им е поубаво отколку да изгубиме. :)

Капитен е Артета кој дојде пред 3,4 години ебате,и глеј го денес на раб на црвен дојде...Капитен не смее да си дозволи таква работа.
А Лам како смее да си дозволи таков дајв? За Робен сфаќам...

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Што сега,Лам намерно падна за да биде поинтересен натпреварот ?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Верувај дека на многу топџии вака им е поубаво отколку да изгубиме. :).
Да, за да може сега цела година да зборите дека не сте изгубиле со Баерн на гости. Не е битно што испаднавте :)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Да, за да може сега цела година да зборите дека не сте изгубиле со Баерн на гости. Не е битно што испаднавте :)
Не изгубија од шампионот, вие ( и останатите ) шо сте направиле позначајно во последно време. :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ех бе Месуте... (n)

И ти и татко ти кур да јадете. Оној прочуен муабет за кармата и кучката може сеа да се употреби за нив. Капак на се и истегнал лигаменти, а во Мадрид не паметам да бил сериозно повреден, всушност прилично сум сигурен дека немаше подолга пауза од 2-3 меча.

Како што е ситуацијата сеа, во тој дуел со Крос за репрезентацијата, Озил заостанува далеку.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom