Fantasy Premier League 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
46 поени
Уште Досон, Дан, Дејвис, Ериксен и Панчон.
Барем 60 поена да надминам, добро ќе биде :)

Еднаш Суарез не ми е капитен и одма 15 поени... 55 се на се.

Суарез заблото ме изваде, ќути. :D и Хауард и ми избегаја 20 поени од тери, сања и пер оти примија по еден гол. Вкупно 60, ништо посебно колово, освен СукИ и Хауард.

следново коло зафркнато, пола и повеќе тим нема да ми игра :)

Едвај 11 играчи за прв тим собрав, и како за беља 3 од нив не ми играа :D
57 поени од 8 играчи. Во Класик лигите непоместен, пораз во Х2Х, 300 места напредок на Оверал :D

За наредно коло го купив Олсон, а денес гледам Doubtful е :(

ОГРОМНА грешка ми е што го купив Ериксен. 5 кола, само 3 поени ми донесе. Пола милион загуба.
Исто и со Ламела на почетокот направив грешка.
Минатата сезона со Адебајор.

Овие од Тотенхем дефинитивно ми се баксузи. Не купувам веќе од кај нив играчи :D

Е ова коло ќе биди хорор. Ќе се крпиме некако. Изгледни шанси, какви такви гледам само во то да Челзи не прими гол на Бриџ од Тотенхем, оти Тери ми е капитен, али и то е тешко.[DOUBLEPOST=1394225773][/DOUBLEPOST]Е ова коло ќе биди хорор. Ќе се крпиме некако. Изгледни шанси, какви такви гледам само во то да Челзи не прими гол на Бриџ од Тотенхем, оти Тери ми е капитен, али и то е тешко.

Мене у секој поглед у секоја област од секоја перспектива за која се залагам ми одговара Челзи и Тотенхем да изиграат без голови :D

Митроглу и Лалана треба да напраат нешто. И толку ми се играчите, овие двајца и Хазард и Чех :LOL:

направив и трансфер и пак ми фалат 3 играчи и вокер не е сигурен дека ке игра ( а и да игра ке извади курац бодови :D )

Мене у секој поглед у секоја област од секоја перспектива за која се залагам ми одговара Челзи и Тотенхем да изиграат без голови :D

Митроглу и Лалана треба да напраат нешто. И толку ми се играчите, овие двајца и Хазард и Чех :LOL:

Уште ли го чуваш Митроглу бе ? Прашање е и утре дали ќе игра...

направив два трансфера и пак ми фалат 5 играчи :eek:

Back
На врв Bottom