UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Добро брат да не ти е тебе човече Озил ? Невозможен си. Стварно. Немам видено некој толку да брани некој, никаде. И не е само овај месец. Имаш статистика провери си.

Боже:drk:
Ја незнам тебе што ти е проблемот со мене. Ви статистика дека само руни и Џерар мислам имаат повече асистенции една и тоа. Убаво кажувам дека сега не игра во форма ал исега ради тоа нека му ги избришат и асистенциите што ги има. Незнам јас што сакаш ти од него сам да ја земе топката и да влезе во гол? Ај олабај ме не ме замарај не си најпаметен како што мислиш.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.120
Поени од реакции
7.091
Negredo (Man City): "The referee wanted to give me a yellow card, but Pique asked him not to book me. I'm grateful for that."

http://giant.gfycat.com/FocusedGenuineArcticduck.gif
Фер играч е овој Пике изглеа затоа Гвардиола сакаше да го откачи од Барса, да не им квари просек :icon_lol:

(се шегувам нали не ми пуштајте одма каталонска инквизиција :icon_lol:)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Брат, ние веројатно после 200 години ќе заиграме во Вторник/Среда а играчи како Крос бараат такви тимови :D

Ќе имаме патување надвор од Англија а тоа да не биде во Велс:pos:[DOUBLEPOST=1392854535][/DOUBLEPOST]

Со Мојс не знам али да беше Ферги.....охоооо :D
Не заебавај вие барем излагате од Англија, нас единствена екскурзија надвор од чизмата ќе ни биде Сардинија, на гостовање кај Каљари. :sick::tapp:

N

Nicky Santoro

Гостин
До пред 2-3 години само Боби беше навивач на баерн.Сеа се накотиле 100 :vozbud:
Малце живнаа и одма курнази станале.Годинава нема шанса да освоите ЛШ.Затоа малце олабавете.
Понапорни од вонземјанцине станавте :facepalm: Јак кур ова со Крос,140 пати ја додал топката до тие до него, во моменти кога арсенал беше напикан во свој 16тник.Е мн јако,ИСТОРИСКИ НАСТАН МОЖАМ ДА РЕЧАМ.Ташлациве до глужд ми дојдоа од што напнавте со тие 140 додавања.Ќе се сретнете со Мурињо кога тогаш,или со Карло, па после ќе правиме муабет за 140 додавања кога ќе ве исплескаат на гол газ.Дотогаш бидете ми поздравени.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Според мене единствена разлика од Баерн на Јуп и Баерн на Пеп е тоа што швабава логично има хитлерски менталитет и е научен да иде само напред и да гази све пред себе а Пеп е малце да не речам лигле и сака да кружи као киша околу Крагујевац и да го тупи, затоа не делуваат така конкретно као кај Јуп.

Е така, со свои зборови од студиото на Сител 3 телевизија специјално за вас, Бошко Трпевски.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Малце живнаа и одма курнази станале.Годинава нема шанса да освоите ЛШ.Затоа малце олабавете.
Понапорни од вонземјанцине станавте :facepalm: Јак кур ова со Крос,140 пати ја додал топката до тие до него, во моменти кога арсенал беше напикан во свој 16тник.Е мн јако,ИСТОРИСКИ НАСТАН МОЖАМ ДА РЕЧАМ.Ташлациве до глужд ми дојдоа од што напнавте со тие 140 додавања.Ќе се сретнете со Мурињо кога тогаш,или со Карло, па после ќе правиме муабет за 140 додавања кога ќе ве исплескаат на гол газ.Дотогаш бидете ми поздравени.
исто ќе биде и со сити/псж/атлетико мадрид за некоја година.

C

Castiel

Гостин
исто ќе биде и со сити/псж/атлетико мадрид за некоја година.
добро по кој пат да ви каже човек...Неможе да биде исто пошо Баерн има со години фанови тука во македонија и тоа во доста голем број..Баерн не е Екипиште од вчера...од секад биле..... Само незнам зашо мислите дека форумов е најрелевантен за тоа кој колку фанови...

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
добро по кој пат да ви каже човек...Неможе да биде исто пошо Баерн има со години фанови тука во македонија и тоа во доста голем број..Баерн не е Екипиште од вчера...од секад биле..... Само незнам зашо мислите дека форумов е најрелевантен за тоа кој колку фанови...
другарот правеше муабет за форумов мислам, дека пред скоро време се појавиле многу фанови на Баерн овде, па јас ви велам дека за 2-3 години ќе има и многу повеќе фанови на сити, нема да е само Фил Ајви I TIE STO SO LJUBOV GO SAKAAT SITI OD AUSTRALIJA. Мислам се разбравме.

C

Castiel

Гостин
другарот правеше муабет за форумов мислам, дека пред скоро време се појавиле многу фанови на Баерн овде, па јас ви велам дека за 2-3 години ќе има и многу повеќе фанови на сити, нема да е само Фил Ајви I TIE STO SO LJUBOV GO SAKAAT SITI OD AUSTRALIJA. Мислам се разбравме.
Ве разбирам што кажувате само посочувам колку е глуп муабетот за тоа Форумов да се земе како репер на тоа кој колку фанови има тука во македонија...

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.420
Поени од реакции
26.414
Крос со 144 додавања, цел тим на Арсенал 160 :cuc:
Интересна статистика:

Вкупно пасови на Крос: 144
Вкупно пасови на Арсенал: 160
Да, стварно напнаа фановите на Челзи. :icon_lol:

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Што имаме ние со Крос, оди буни им се таму на Манчестер, нивен играч е. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom