Знам. Но Мојс дефинитивно беше на утакмицата да гледа некои играчи, кои точно не знам.Очигледно не приметуваш дека се зафркаваат.
Знам. Но Мојс дефинитивно беше на утакмицата да гледа некои играчи, кои точно не знам.Очигледно не приметуваш дека се зафркаваат.
Зошто ми кршиш вака филм бе браЦ?Дечко касниш, веќе е договорено, 55 милиони и Крос и Манџукиќ се селат на Меаца.![]()
Остај Мојс, @Ilumious дур не го паркира мерцедесот пред куќата на Крос ништо не е решено.Знам. Но Мојс дефинитивно беше на утакмицата да гледа некои играчи, кои точно не знам.
Па и Прандели беше на Сан Сиро па тоа не значи дека Абијати и Бонера ќе ги носи на светско.Знам. Но Мојс дефинитивно беше на утакмицата да гледа некои играчи, кои точно не знам.
Морам да ти ги искршам соништата за да не ти се остварат не дај боже.Зошто ми кршиш вака филм бе браЦ?
Остај ме да сонувам или што би рекол Саткар, остај ме да пишувам...
Па со оглед што ни фалат лев бек и средина ништо чудно Гибс и Вилшер да биле тие играчи.Знам. Но Мојс дефинитивно беше на утакмицата да гледа некои играчи, кои точно не знам.
Брат, ние веројатно после 200 години ќе заиграме во Вторник/Среда а играчи како Крос бараат такви тимовиМорам да ти ги искршам соништата за да не ти се остварат не дај боже.![]()
Со Мојс не знам али да беше Ферги.....охооооПа со оглед што ни фалат лев бек и средина ништо чудно Гибс и Вилшер да биле тие играчи.![]()
Вилшир и Клеверли, дуо overrated Englishmen.Па со оглед што ни фалат лев бек и средина ништо чудно Гибс и Вилшер да биле тие играчи.![]()
Чекајте бе има плеј оф прво.Брат, ние веројатно после 200 години ќе заиграме во Вторник/Среда а играчи како Крос бараат такви тимови
Ќе имаме патување надвор од Англија а тоа да не биде во Велс[DOUBLEPOST=1392854535][/DOUBLEPOST]
Со Мојс не знам али да беше Ферги.....охоооо![]()
Па немате посалам шо да ви праам.Вилшир и Клеверли, дуо overrated Englishmen.
И Пеџа.Интерашите и Јувентините да не ја згрешија темата ?![]()
Немој и ти да ми поматуваш планови.....Од оние што свират кога враќаш у рикверц е![]()
Таман за и комшиките да слушнат.Од оние што свират кога враќаш у рикверц е![]()
Е тоа ќе биде смак света, жими сФе. хахахаЧекајте бе има плеј оф прво.
Ферги да беше ич не одеше на стадион бре, само one call и децата во нив ќе се јават.![]()