UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дечко касниш, веќе е договорено, 55 милиони и Крос и Манџукиќ се селат на Меаца. :pipi:
Зошто ми кршиш вака филм бе браЦ? :unsure:
Остај ме да сонувам или што би рекол Саткар, остај ме да пишувам...

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.260
Поени од реакции
18.473
http://www.dailymotion.com/video/x1cq4y7_arsenal-londyn-bayern-munchen-0-2-all-goals-highlights-19-02-2014_sport&start=144

Не знам како ќе ти го даде линкот ама мислам дека го одведов токму до моментот (2.24) каде што се гледа дека топката е целосна на Робен, а Шчежни е барем еден метар оддалечен кога Робен веќе ја прима топката. Не може да се каже дека топката му бега затоа што нејзиното движење е доста бавно и без да биде фаулиран Робен ќе ја стигне таа топка како два и два.

Едит: Мене видеото ме носи веднаш на 2.31, па врати го малку и гледај од 2.22 до 2.24 и таму стопирај ќе видиш за што зборувам.

Ова очигледно се однесува на @warmaster не знам зошто всушност не реплицираше директно на постот, изгледа се побркува пак нешто :cautious:

Последно уредено:
Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Знам. Но Мојс дефинитивно беше на утакмицата да гледа некои играчи, кои точно не знам.
Остај Мојс, @Ilumious дур не го паркира мерцедесот пред куќата на Крос ништо не е решено.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Знам. Но Мојс дефинитивно беше на утакмицата да гледа некои играчи, кои точно не знам.
Па и Прандели беше на Сан Сиро па тоа не значи дека Абијати и Бонера ќе ги носи на светско. :icon_lol:
Зошто ми кршиш вака филм бе браЦ? :unsure:
Остај ме да сонувам или што би рекол Саткар, остај ме да пишувам...
Морам да ти ги искршам соништата за да не ти се остварат не дај боже.:D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.136
Па со оглед што ни фалат лев бек и средина ништо чудно Гибс и Вилшер да биле тие играчи. :LOL:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Морам да ти ги искршам соништата за да не ти се остварат не дај боже.:D
Брат, ние веројатно после 200 години ќе заиграме во Вторник/Среда а играчи како Крос бараат такви тимови :D

Ќе имаме патување надвор од Англија а тоа да не биде во Велс:pos:[DOUBLEPOST=1392854535][/DOUBLEPOST]
Па со оглед што ни фалат лев бек и средина ништо чудно Гибс и Вилшер да биле тие играчи. :LOL:
Со Мојс не знам али да беше Ферги.....охоооо :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.136
Брат, ние веројатно после 200 години ќе заиграме во Вторник/Среда а играчи како Крос бараат такви тимови :D

Ќе имаме патување надвор од Англија а тоа да не биде во Велс:pos:[DOUBLEPOST=1392854535][/DOUBLEPOST]

Со Мојс не знам али да беше Ферги.....охоооо :D
Чекајте бе има плеј оф прво. :icon_lol:

Ферги да беше ич не одеше на стадион бре, само one call и децата во нив ќе се јават. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.136
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Чекајте бе има плеј оф прво. :icon_lol:

Ферги да беше ич не одеше на стадион бре, само one call и децата во нив ќе се јават. :D
Е тоа ќе биде смак света, жими сФе. хахаха:pos:

Затоа, одиме ние на трето, да не се заебаваме со плеј оф:нинџ:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom