И ти одамна прогнозираше многу повисока разлика па ништо не испадна од тоа, едвај 1 гол дадоа во 83та минута..Не само тоа, искусни биле во Лига на Шампиони, Атлетико немале да знаат каде им е главата...
![]()
Мислам дека ќе ме исплатат и со 0-1.И ти одамна прогнозираше многу повисока разлика па ништо не испадна од тоа, едвај 1 гол дадоа во 83та минута..
Да не напоменувам дека имаа многу среќа Атлетико во прво, и не биди толку сигурен дека е решен тој дуел![]()
Реално.Уште ништо не се знае ако им тргне на Балотели и компанија можат да тепаат во шпанија..
Брат и Шумуликовски ќе имаше повеќе контакти у второ, и тоа броењето на пасови не го сфаќам а подаваат на 3 метра кога никој не ги чува...за долги топки ајде има некоја смисла, ви дојде Пеп и пасови почнавте да броитеАУ Крос еј што правеше детето, нека му даваат нов договор, какви пасови делеше лево десно. Интересен податок кажа коментаторот на ЗДФ во второ полувреме Крос имал повеќе контакти со топката од цел тим на Арсенал заедно
Кога Драгонски гарантира, тоа ти се сигурни пари.
Ако ги одиграш спротивно...
Јас сум 100% сигурен дека Манчестер ќе биде меѓу првите 4 екипи оваа година.
Не правиме муабет за исплаќање туку за прогнозите што ги даваше дека Коста ќе го силувал Милан и дека 2-3 гола ќе примеле уште првиот натпревар, ама пак ќе кажам ништо не е решено на дуелов и верувам дека Милан ќе го поминат Атлетико. Нека немаат среќа како денеска ќе примат први гол па ќе видиш што ќе им се случиМислам дека ќе ме исплатат и со 0-1.
За 2.60 и овие 0-1 се доволни. И Милан ќе го јаде за сите пари во Мадрид.
Ако Милан помине понатаму, ќе си го избришам профилот на Кајгана.Не правиме муабет за исплаќање туку за прогнозите што ги даваше дека Коста ќе го силувал Милан и дека 2-3 гола ќе примеле уште првиот натпревар, ама пак ќе кажам ништо не е решено на дуелов и верувам дека Милан ќе го поминат Атлетико. Нека немаат среќа како денеска да примат први гол па ќе видиш што ќе им се случи![]()