UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
C

Castiel

Гостин
Зошто би лечел фрустрации за Интер објасни ми? Каде јас реков дека Интер е јак сезонава или нешто слично?

Натпреварот не го гледав, Арсенал-Баерн гледав, ама од тоа што прочитав и видов на хајлајтс во прво полувреме Милан имал две стативи и реално Атлетико имал среќа, а потоа Милан паднал во играта и примил гол кој реално според играта Атлетико и не го заслужил. Е арно ама Милан го краси ова низ целата сезона, едноставно ко да немаат сила да играат 90 минути, играат во интервали, 10 минути добро 20 лошо... Ова за мене е сосема очекуван резултат, и според ростерот на играчи, и според форма, и според се! Ако ти текнува кога ги извлекоа двојките ти не правеше будали дека Милан увек играл добро во ЛШ, нема везе што биле хаос во првенство, па затоа сега и реметиме, ти текнува?
нема што да ми текнува ..нема што да реметиш неможеш да збориш за натпревари кој не си го гледал... сакаш и да ти нацртам прашај кој сакаш милан натпрварот го изигра доста добро во лш и не беше ни приближно лош ко што е во Серија А...ама ти па продолжуваш од инат да збориш...Милан да изгуби вечерва...ама Милан играше добро ...прашај некој што го глеал натпреварот ќе ти каже...ја па не згрешив коа кажав колку и да е мизерен милан во серија А во ЛШ пак игра добро...незнам што не ти е јасно тука...друг пат глеј го натпреварот пред да даваш какви било коментари поврзани со него ...

Член од
24 март 2010
Мислења
15.365
Поени од реакции
26.413
Тоа е тој квалитет на екипите од најквалитетната лига на светот. На цела среќа Јунајтед вкрсти со лешпери, инаку ќе завршеа на ниво на Италија и Франција... Ќе мора да се навива во четврт-финале Јунајтед да вкрсти со Челзи. Има респект Мурињо, нема да ги тресне од земја.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Не знам некој дали го постира али го плукна ств ?
Јувентус од друга страна е греота(но офенсе).Во Италија гази во буквална смисла на зборот,излагаат во европа кочат на Нордјесланд или како беа името неможе да им погодам на крај отпаѓаат во групи и на крај го исмејуваат Милан!Според мене Милан треба да има повеќе почит,не затоа што сум фан Милан,туку затоа што колку и да бил слаб секогаш во Европа играл фудбал,го покажаа сезонава тоа.Ругањето зачувајте го за вас,барем до тогаш до кога ќе почнат да играат фудбал вашиве екипи! :)
Го напиша прво правилно па како им беше името? Оф леле до кога вака.

Абе брат ти не си ништо поарен од тие што го пљукаат милан а навиват за италијанските екипи ете ти го напрај баш тоа сега моментално, сакаш неќиш в година пак Јувентус ќе игра баш таму и ќе проба да го бел образот fair and square, а ти баш ќе бидиш дел од тие што ќе плукаат затоа запамти си го постот оти ќе ти треба . И Милан оваа година е во ЛШ поради 'неуспехот' на Фиорентина да се квалификува, и поради циркузното паѓање на Балотели во шестнаесетникот на Ајакс.

Aбе и Фиорентина лани играше фудбал а Милан не, па ете го милан во ЛШ ама можда ти имаш друга замисла за 'играње' фудбал,. ;)

Кога пробуваш да бидиш реален барем биди реален до крај :)

EDIT: ааа да и навивав за Милан денес и стално навивам за Италијанските екипи во ЛШ и ЛЕ

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Овде доста луѓе офсајд го знаат како опсајт,така да јасно е колку е саатот.Немало пенал,имало контра фаул.Ова беше најакото нешто што сум го прочитал досега.:ROFLMAO:Не требало црвен.Само јутјуб за вас и гледајте,ништо друго.
Робен идиот го плукна Сања намерно.:mad:
Нема друга работа,ќе прави плукни залепи и тоа на аут линија.Да го плукнеше стварно ќе се потепаа тука,како прво и прво Венгер блиску беше.Имаше потоа анализа на тв,"само" капка пот.

Убедливо најаката реченица, "Арсенал не губи два пати по ред". :cuc: Драгонски ху елс.
A и ракомет многу јако типува.:свиркам:

Озле гозле,Арсенал како издржа со 9 играчи немам поима.Мада и Саного не направи ништо,освен таа јаката шанса на почеток.
Казорла супер играше од почеток,Венгер колку толку им ја олесни работата на Баерн со неговата замена.Окс турбо малиот,колку што му дозволија си одигра поштено.

Зашто шутирал Алаба пенали,зашто ова,зашто она..Алаба е sharp shooter бе,еднаш го гледале Баерн и ај тој не шутирал.Малиот немаше промашај досега,ама му се деси истото што и на Милер кој истотака кинеше од 11метри.Нема врска,одличен изведен пенал кој немаше среќна завршница.

Озил пеналот како Лам против Касиљас.Се двоумеше big time.

Арсенал почетокот ист како лани.Басти спаси тогаш чист гол,кога Волкот избега и нафрли.На реваншот скоро од идентична позиција,само тогаш дадоа гол.Сега Озил пенал 7-8 минута.Јако почнаа ама допреа.Играа како Ман Утд против Барса во финалето првите 10-15 минути.Озил се умори,толку силата.

Шта речи ? :notworthy::notworthy::notworthy:

Калински прича за собом,немам поима за кој клуб навива ама каков хејтер.
Нојер намерно паднал кога Саного го фаулираше.:tapp::tapp:
Грешеше без усул.

За Џонтра Волтра неинформираниот:),Басти не играше затоа што не е фит 100%.Сепак скоро 4 месеци повреден беше.

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.706
Поени од реакции
88.726
Интерашите и Јувентините да не ја згрешија темата ? :pos:
Јас колку што знам, имево на темава е "Лига на Шампиони", а Јувентус е Шампион на Италија :cool:. На Интерашите не им е местото тука :icon_lol:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.461
Поени од реакции
39.142
Јас колку што знам, имево на темава е "Лига на Шампиони", а Јувентус е Шампион на Италија :cool:. На Интерашите не им е местото тука :icon_lol:
И Копенхаген е шампион на Данска , па не пишуваат тука нивните фанови. :icon_mrgr:

Зезанција.:cool:

P

pepito*

Гостин
Калински шта речи беше вчера. Пеп внесил промени во клубот со тоа што му дал шанса на Алаба во првиот тим, а овој во последните три сезони е веќе меѓу најдобрите леви бекови во светот и реализираше пенали во ЛШ во полуфинале, финале... Тинејџер со 21 година јеботе, прв пат го гледаат Баерн годинава гарантирам, аматери.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Овде доста луѓе офсајд го знаат како опсајт,така да јасно е колку е саатот.Немало пенал,имало контра фаул.Ова беше најакото нешто што сум го прочитал досега.:ROFLMAO:Не требало црвен.Само јутјуб за вас и гледајте,ништо друго.
Робен идиот го плукна Сања намерно.:mad:
Нема друга работа,ќе прави плукни залепи и тоа на аут линија.Да го плукнеше стварно ќе се потепаа тука,како прво и прво Венгер блиску беше.Имаше потоа анализа на тв,"само" капка пот.

Убедливо најаката реченица, "Арсенал не губи два пати по ред". :cuc: Драгонски ху елс.
A и ракомет многу јако типува.:свиркам:

Озле гозле,Арсенал како издржа со 9 играчи немам поима.Мада и Саного не направи ништо,освен таа јаката шанса на почеток.
Казорла супер играше од почеток,Венгер колку толку им ја олесни работата на Баерн со неговата замена.Окс турбо малиот,колку што му дозволија си одигра поштено.

Зашто шутирал Алаба пенали,зашто ова,зашто она..Алаба е sharp shooter бе,еднаш го гледале Баерн и ај тој не шутирал.Малиот немаше промашај досега,ама му се деси истото што и на Милер кој истотака кинеше од 11метри.Нема врска,одличен изведен пенал кој немаше среќна завршница.

Озил пеналот како Лам против Касиљас.Се двоумеше big time.

Арсенал почетокот ист како лани.Басти спаси тогаш чист гол,кога Волкот избега и нафрли.На реваншот скоро од идентична позиција,само тогаш дадоа гол.Сега Озил пенал 7-8 минута.Јако почнаа ама допреа.Играа како Ман Утд против Барса во финалето првите 10-15 минути.Озил се умори,толку силата.

Шта речи ? :notworthy::notworthy::notworthy:

Калински прича за собом,немам поима за кој клуб навива ама каков хејтер.
Нојер намерно паднал кога Саного го фаулираше.:tapp::tapp:
Грешеше без усул.

За Џонтра Волтра неинформираниот:),Басти не играше затоа што не е фит 100%.Сепак скоро 4 месеци повреден беше.

Искрен треба да си, ги осакати со црвениот, тоа во фудбал на голман црвен ти е црвенипол, за жолт да но црвен никако плус ударот врз Робен беше по инерција не беше намерно например како во финалето Арсенал- Барселона кога Леман намерно го истресе Ето, ако е така требаше црвен и за Боатенг при пеналот да има бидејќи излегуваше Озил еден на еден со голманот, али ова е фудбал и се дешаваат овие работи не е ниту прв ниту последен пат и Баерн заслужено си победи ги стави во шише второ полувреме, апла кражба беше полуфиналето Челси- Барселона 2009 година, кој им е крив на Арсенал кога немаа капацитет да си ги искористат шансите, и друго мое мислење за играта на Баерн е далеко полоша од претходната сезона со Јуп, да се вртиш околу 16 метри 10 минути без да шутнеш со играч помалку за мене е полошо одколку да ги газиш противниците 90 минути со пресинг акции, крила и цело време стварање на шанси за гол.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Калински шта речи беше вчера. Пеп внесил промени во клубот со тоа што му дал шанса на Алаба во првиот тим, а овој во последните три сезони е веќе меѓу најдобрите леви бекови во светот и реализираше пенали во ЛШ во полуфинале, финале... Тинејџер со 21 година јеботе, прв пат го гледаат Баерн годинава гарантирам, аматери.
Поради вакви кретени после кога ќе збориш за фудбал со некој постар човек 40-50 години ќе ти мрси муда зошто Калински рекол така. И нели бидејќи ти си младиЌ што си проживеал ти во животот, па уште и за фудбал ќе ми збориш :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Поради вакви кретени после кога ќе збориш за фудбал со некој постар човек 40-50 години ќе ти мрси муда зошто Калински рекол така. И нели бидејќи ти си младиЌ што си проживеал ти во животот, па уште и за фудбал ќе ми збориш :icon_lol:
Вчера, после фудбалот излагам надвор и еден другар ми вика „Се заеба Гвардиола што му даде да шутира пенал на Алаба, кај се видело тој да шутира пенали“.....

Ајде објасни му дека Алаба секогаш шутира пенал :)

Ама Златко рекол така....

P

pepito*

Гостин
Вчера, после фудбалот излагам надвор и еден другар ми вика „Се заеба Гвардиола што му даде да шутира пенал на Алаба, кај се видело тој да шутира пенали“.....

Ајде објасни му дека Алаба секогаш шутира пенал :)

Ама Златко рекол така....
Истото ми се случи и мене, еден другар ја имаше 2-2 и 3+ и му пцуеше се живо на Пеп оти го оставил Алаба да шутира. :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom