;Човече не знам што ми требаше толку време да пројде за да ја изгледам целата филмографија на Darren Aronofsky... Некогаш и сам не си се разбирам
И? Како ти се допаѓа мојот омилен режисер на денешницата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
;Човече не знам што ми требаше толку време да пројде за да ја изгледам целата филмографија на Darren Aronofsky... Некогаш и сам не си се разбирам
И? Како ти се допаѓа мојот омилен режисер на денешницата?
Мојот впечаток е дека има страшно голем потенцијал за да биде the greatest, не сум тип што го google-нува режисерот после секој филм но Darren ми остави страшен впечаток, искочи дека сум ги гледал сите негови филмови со исклучок на тие краткометражните. Во глобала сакам психолошки трилери, дефинитивно thumbs up, и го држам во перцепција од сега па натака![]()
Го чекаме Noah годинава. Имам огромни очекувања, да бидам искрен.
sass zemisi kotel na peleti za taa kvadratura dovolen ti e 12 kw ne ti treba ni odjak
ako te interesira uste nesto vo vrska so peleti kazi
Fala za iscrpniot ogovor, eve jas ke nadopolnam.
Jas vo princip se grejam so klimi ama koga ke stegne mnogu ladno pocnuvaat restrikcii na struja kako sto bese pred 2god. a isto takana -15 pa i poveke klimite se funkcionalni za pomala kvadratura odnosno ne mozat da postignat niz vrata za vo hodnik i sl,
Taka da sakam da imam bekap varijanta koja nema da ja koristam non stop.
Za odzakot e onoj sto go reklamiraat na stranata za odzaci i kamini t.e. inox so debelina od 0.4mm i so izolacija od 25mm kamena volna pa odozgora uste 0.4mm inox. Go ima vo dimenzii 150mm, 200mm, 250mm (vnatresen dijametar).
Vo prostorijata kade sto bi bil kotelot nema da se prestojuva i nema da se gotvi na nego, ali bi bilo pozelno da ima malo kolicestvo na toplina sto bi go emitiralo va taa prostorija. Zatoa alfaplam20 ne mi igra od taa pricina sto mnogu energija ke mi odi za zagrevanje na samata prostorija a tamu ne se zivee tuku po potreba se koristi kako kujna. Mozda bi me prasale: Pa ke gotvis na nego? ama jas kaminot ke go koristam mozebi max 1-2 meseca od zimoto i toa ne vo kontinuitet poradi toa sto so klimite mi e stvarno eftino i ne zahteva angazman od nekoe lice. Zatoa jas audirav na Central23 ili Centrometal ekocet, koi sto imaat mala plotna gore so mala emisija na toplina vo samata prostorija, a ne furna za pecenje kade ke imam golemi zagubi vo prostorijata.
Омг мајндфак. Ич не ја сакам актеркава, баш сега го гледав Инсепшн и се некои исти фаци ги прави, ме иритира. Ич не очекував дека е геј.
има некој модератор шо не го мрзи да стави година до насловите на филмовите во темата за тапчовци?
ill be very thankful
Seven Pounds, мој тип на филм.![]()
Ми треба, во последно време сакам да глеам само понови филмови.Zaso ke ti e be..Ali aj, dodadov, mada se klikaa, go now, be thankful.
Се мислев меѓу тие два, ќе го глеам и тој.Pursuit of happiness go dzirni takodze.![]()
Корејскиот или американскиот ?Oldboy ти ебам филмот ти ебам лудница.