- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.246
Добро значи нема ни еден англиски титл за Inside Llewyn Davis, толку ли никој не го интересира филмов 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема убава снимка од него уште. Или јас сум грешка.Добро значи нема ни еден англиски титл за Inside Llewyn Davis, толку ли никој не го интересира филмов![]()
Абе не идејата, туку цела тема ни ја украле. Гледаш дека анкетата е ИДЕНТИЧНА со нашата.Filthy casuals ! Како смеат ! Не ли знаат дека ние сме единствени во свет што им текнало на вакво нешто !!!
Е ако де ни ја украле идејата, ни ја украле. Не е дека пари ќе заработуваат од ова па да ги тужиме.
Него што мајка си барал ти на Фемина ?![]()
Не мора да значи - може на некоја феминка и текнало да се напраи оригинална таму, дошла на гости во Филм и ТВ тука, видела нешто интересно, па го ископирала.[DOUBLEPOST=1392732108][/DOUBLEPOST]имаме шпион од форумот![]()
Хахахаа. Можеби, што знам?Plot twist: Жена ти ја отворила темата на фемина користејќи друго име, срам и е да ти каже дека ти ја украла идејата, па се прави на тошо за да не сумљаш у неа.
Абе одговорив на тоа прашање: јас немам никогаш отворено Фемина. Жена ми е регистрирана таму, и е доста активна заради тоа што има подфорум за трудници со секакви совети и искуства. Она ми кажа за темата, јас само сликнав.A sto baras ti na forum od tipot na femina?
Bajagi sumlivo.![]()
Не знам, ама ако сакате, за сеир, можам да ви дадам неколку screenshot-а.И што оценуваат?Monster in law - 10, Devil wears prada - 9.5
Те мрзи и резултатите од Оскарите да ги ставишМе мрзи да сликам сега. :/ Ај друг пат.
Тоа заборавив. Ајде веднаш ќе ги ставам.Те мрзи и резултатите од Оскарите да ги ставиш![]()