Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Руски курви хокеарски :mad:
Да ги натртам сите до една, пичка му матерна. Уште на прва утакмица ко че падниш, ти иди да си го испушиш :facepalm:

Да ги натртам сите до една, пичка му матерна. Уште на прва утакмица ко че падниш, ти иди да си го испушиш :facepalm:
уште на прва кога кје падниш правиш поправно :D

И јас те послушав и ја пишав последна на тикетот ...

Nuneaton-Hyde 1-0 од 2ра минута,ја чекам Т1 и не ми се верува дека вака и остана до крај.Овие кај слепциве Хајд годинава секад паѓале минимум 2 гола на гости сеа баш најде 1 гол.Ти ебам малерот гаден!!!

Утакмициве се за утре, но ги пишувам денеска, за да не се намалат коеф на некои од нив утре ко че излези додатокот за некој ако сака да препиши.

Лион-Ајачио 1 1,35
Имаат соработка. Веќе 2 години играат 3 за 3 и 1 за 1. Лани Лион го спаси Ајачио од испаѓање, а и годнава загуби таму. Пошто Ајачио нема шанси да се спаси, а Лион брка пласман во ЛШ ова е сигурен 1.

Андерлехт-Монс т2 1+ 1,80
Монс СЕКОГАШ дава барем 1 гол на гости против Андерлехт.

Русија-Словачка хокеј мажи 1 1,35
Од она шо досега го видов, ова е кец ко врата. Ги гледав и Русиве и Словаците на двете утакмици досега. Русија има императив победа, посебно по поразот од САД денес. Словачка утре нема шо да бара.

САД-Словенија хокеј мажи -6,5 1,75
Словенија има компактна екипа и страшно организирана и дисциплинитана одбрана. Денес САД имаше тешка утакмица против Русија, играа и на продолженија, па за утре ќе бидат уморени. Плус, нема потреба да форсираат и доволна им е било каква победа, па мислам дека ќе играат лабаво. Словенците ќе бидат максимално мотивирани и мислам дека нема да примат повеќе од 5 гола.

Вкупен коеф е околу 5,7 во СЛ.
Најсигурни ми изгледаат Лион и Русија и нив ќе ги играм и како дубл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom