Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Десетка со кромид. 5+5.
денес -Вардар ж ракомет, Динамо З , Спортинг ,ТНС, Фиорентина 1x ,
утре -Русија хокеј мажи, Фенербахче, Рома, Јуве, Реал.

фиорентина тим 1.
наполи 2,
кардиф 1,,
евертон 1,
дортмуд и баерн 4 +
52 квота во копачка... ....никад нема да го дае :icon_lol: :icon_lol:

Ќе го пратам јас Стефан со тенисиве Чилич, Робредо и Ферер + Монако денеска мислам ќе тепа (ќе распали Бербатов) = 5.8 коефициент

по мене зицер на денот

Твенте - Витесе 1 (1.70) - Витесе влезе во многу лоша форма и серија на нерешени,се мачи да даде гол,едноставно ја изгубија “магијата“

да немат забуни Кртола овде :D
незнам кој ке испаднит глуп ако го сменат коеф како шо напраја Бетсити се водат по коеф од БВИН а тие се всушност оние шо згрешија со коеф Партизан се фаворити во овој меч башка наместија на првата па имаат да вратат Борац.

и уш нешто направив група на ФБ кој сака нека се приклучи било членови, било од овие шо следат а не се членови на форумов а знам дека ги имат доста таму може полесно да се разменуваат мислења за почеток ке функционираме некако после тоа ке видиме во кој правец и како ке ја организираме истата
еве ви линк добредојдени се сите https://www.facebook.com/groups/622712144466503/

Нормално Партизан треба да е фаворит за оваа утакмица доста се појачаа зимово а овие Борац се дебакл сепак за 3.00 коеф огромен value.

Пазете денес на Фиорентина - Интер. Кај Интер сите важни фудбалери се на располагање, а кај Фиорентина се знае дека Роси не е опоравен, Гомез не е спремен. Остануваат со Матри во напад. Исто и Ребиќ им е повреден и мислам 0-2 гола и подеднакви шанси за победа ама сепак навивачки ми е 2ка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom