НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е тоа бе другар. Навистина глупаво (мене барем) делува ова со знамињата испентарени двесте луѓе. Аверзија некоја ми се ствара.

:)

Нема потреба од тоа. Не сме ни први, ни последни. А Перо е прв, се надевам не и последен Македонец во НБА.

Кога сме веќе таму:

BgegEALCEAAvKMu.jpg:large

Rising Star Pero! :D

Белциве ги ставиле у средина. :pos:

Валанчиунас:pos::pos:,а и гратис доби банана и тоа при шут од хорок:tapp:

Драмонд која машина е човече :eek:

Валанчиунас се обрука, кај може белец со овие воловиве под кош да се бута, пушти го таму Перо нека им пуца тројки :cool:

Искинаа Хардавеј и Вејтерс свака част :cuc: :vozbud: Драмонд ја уништи забавата на крај не остави да гледаме драми како и да е играчиште невидено е и тој 25 скока...Му се скрши МВП наградата :pos:

Супер лепило то е :D Помислив дека мајтап е едно време ама не било хаха

А едно време по форумиве се праеше муабет дека Валанчиунас е бољи играч од Драмонд, и Торонто не згрешиле што го прескокнале на драфтот :icon_lol:

А едно време по форумиве се праеше муабет дека Валанчиунас е бољи играч од Драмонд, и Торонто не згрешиле што го прескокнале на драфтот :icon_lol:

Валанчунас и Драмонд беа на различни години во драфтот првиот 2011 ,другиот 2012

92q0fkb6.jpg

Сељаци, не знам зошто не ги избркале. А бе Американец е Лин, во пасош му пишува дека е Американец овие ќе шират Тајванска пропаганда. Е заради вакви ко овие на сликава пропаѓа Тајван.
Сегде ги има, индијци колку ги има само во Сакто (ради Вивек)... Не знам шо се буни оној омразенион.

снимка да нема нешто? не е важно торент ли онлајн ли заборавив дека е викендов :/

Последно уредено од модератор:
Валанчунас и Драмонд беа на различни години во драфтот првиот 2011 ,другиот 2012

Да, али Валанчиунас остана една година у Европа, и наредниот драфт Торонто го прескокна Драмонд, и не го одбра со образложение дека веќе имале играч кој е подобар на таа позиција :icon_lol:

Не ми се верува дека цела утакмица ја глеав, се симнав да зеам нешто за јадење и баш овие 3 минути ги пропуштив...Стока. :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom