НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
далеку е 2ипол бе, ме разочара филмот, друг не ми се почнува одам на тв да гледам луд збунет, ако заспам здравје.

За тројките Кари мислам дека победува, иако оваа година конкуренцијата е доста добра. За забивањата меѓу Џорџ и Рос ќе се бара победникот.

Доста бе, не оди офтопик, дај предлог филм :D

Го гледав сеа на ХРТ, Рамбо 4ката, ме фати носталгија да ги пуштам и другите делови. :icon_mrgr:

Незнам во кој дел беше од Рамбо, ама таму ја слушнав најсмешната филмска реченица која некогаш била кажана: Еден од пријателите на Рамбо е фатен од негативците и негативецот му се обраќа: Сега кој ќе те спаси нема шанса да се спасиш, а овој му одговара, 'Рамбо ќе ме спаси', на што негативецот му вели: А што мислите, кој е тој Рамбо, господ? На што следи одговорот: "НЕ, ТОЈ НЕ Е ГОСПОД, ГОСПОД ИМА МИЛОСТ, РАМБО НЕ".:pos::cuc:

Влагам на темава и се прашуам дали е Филм и Музика,или Нба сезона 2014:pos:.Инаку Џорџ ќе им ја скрши кичмата.

Све филмаџии на темава, бре. :icon_mrgr:
Го пуштив инаку Olympus Has Fallen, тешко америчко срање. :pos:

Оф топик: Некако очекувам(или па потајно се надевам) дека дечкиве што ке забиваат ке направат стварно шоу вечерва и колку толку да му ја вратат славата на Dunk Contest-от.

Све филмаџии на темава, бре. :icon_mrgr:
Го пуштив инаку Olympus Has Fallen, тешко америчко срање. :pos:

Оф топик: Некако очекувам(или па потајно се надевам) дека дечкиве што ке забиваат ке направат стварно шоу вечерва и колку толку да му ја вратат славата на Dunk Contest-от.

Дали да го гледам Олимпус или не?
Инаку да, како што врват годините, данк контестот се повеќе и повеќе ја губи популарноста.

Инаку да, како што врват годините, данк контестот се повеќе и повеќе ја губи популарноста.

За тепање време е ок. :)

И да, дали е до исцрпувањето на голем дел од забивањата и едноставно немање нови идеи(иако секогаш може нешто ново и интересно да се смисли), а од друга страна па и тие глупости со 2,3 баскета или на повисок кош, придонесуваат да се губи првичната форма на натпреварутањето.

Ако продолжи вака да паѓа популарноста, очекувам од лигата да воведат некое ново такмичење, прво на ум ми паѓа HORSЕ, ама како официјален дел од саботната вечер. Знам го имаше на еден ол стар, ама немаше голема покриеност и не беше како официјален дел од преносот. А и порано го имало колку што знам, тогаш Пистол Пит бил непобедлив у тоа.

Нема више све е видено,уште ова 720 да го напрват и толку е.Друга работа ќе биде да сакаат звездите да учествуваат,тука ќе се добие на атрактивност.арно ама дали ради повреди,или не знам,не сакаат да учествуваат.

Бош обична не ја дава, од центар ги ремба на прво....ццц

Miami-Heat-Champagne-Celebration-Chris-Bosh.gif

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom