Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За утре мислам дека Шведска - Швајцарија хокеј , може да се игра 1 и 5+ ( 1.75 ) - 13.30h , и
Барса - Милано 1
Псв - Хераклес 1Т1
Милан - Болоња 1Т1
Псж - Валенсиен 1Т1 ..

Screenshot_1.png
Ја сменав во последен момент место Жалгирис го ставив хокејов тие слепци само 4 гола паднаја ...

@Stefan-kobe deneska ne planirav nisto da igram slucajno ja otvoriv temava i op ti so tvoite tipovi :D Si gi pisav Sajsling i Olympiakos i + 2 moi si zedov nesto na vakov den trebase da ja dopisem i Zalgiris ama i vaka ne e loso.. Fala ti :cuc:

Браво за анализава. Истово сакав да го пишам. Берер еднорачен лев бекенд, крајно досаден тенисер без никаква агресивност во играта. Сајслинг е домашен играч и мислам дека ќе добие денес.

Квитова исто треба да тепа денес. Го гледав нивниот меч на почетокот од сезонава, Квитова ја утепа Сафарова во секој поглед, онака ептен беше појака. Добар коефициент има, 1.45, а во Копачка и од Супер тип ја има, 1.55 е.

Радванска, Мареј, па и Алмагро се зицери според мене, иако Алмагро не би требало многу убедливо да добие, ипак Гимено е добар тенисер.

Хамбург-Мелсунген 1, 1.25 е коефициент, мислам дека Хамбург треба да си тепа лесно денес, им треба ептен победава, гледам 5 место се на табела, ако киксаат на домашните натпревари нема да видат ЛШ следната сезона. Затоа и ги играм 1.

Олимпијакос кошарката исто е зицер, нема шанси да не ги добијат Турците. А што се мене тиче и Жалгирис е кециште, Партизан е подвижна болница во моментов, а и во очајна форма се, али не ја изиграв на тикет.

kada-iz-prve-dobijem-desetku-na-ispitu.gif

Коефициентот за Јанковиќ вртоглава паѓа на нет, од 1.90 дојде на 1.57. Не знам зошто ама не ми се игра против Квитова, ако влезе у добар ритам може секого, ама буквално секого да тепа.

Коефициентот за Јанковиќ вртоглава паѓа на нет, од 1.90 дојде на 1.57. Не знам зошто ама не ми се игра против Квитова, ако влезе у добар ритам може секого, ама буквално секого да тепа.
ДАј предложи некој тенис да склопиме некој добитен тикет . Сијслинг има добар коеф вреди ли да се игра ?

Некои натпревари за викендов што не би требало да кикснат , само добро да се искомбинираат :

Петок
Псж - Валенсиен 1
Псв - Хераклес 1
Милан - Болоња 1
Хајдук - Драг 1

Сабота
Австрија Виена 1
Динамо Загреб 1
Бастиа - Монако 2 ( X2 )
Баерн М - Фрајбург 1
Олимпијакос - Платиниос 1
Спортинг Л - Олханенсе 1
Барселона - Рајо В 1
Вардар - Мидјиланд 1
Крка - МЗТ 2 ( ризик , ама ќе ја изиграм на едно ливче )

Недела
Партизан - Широки 1
Цедевита - Црвена 1 ( тврда , убеден сум дека ќе биде 1 )
Русија - Словачка 1
Киел - Киелце 1
Гетафе - Реал М 2
Јувентус - Киево 1
Ајакс - Херенвен 1
Лион - Ајачио 1
Андерлехт - Монс 1

Поздрави

ДАј предложи некој тенис да склопиме некој добитен тикет . Сијслинг има добар коеф вреди ли да се игра ?

Има добар коефициент, но не за џабе, Филип Колшрајбер е многу квалитетен тенисер ,го доби Гаске 2-0 вчера... нека каже стефан мислење но тешка е оваа за типување, мое мислење + гемови.

Колшрајбер е подобар тенисер од Сајслинг но овој игра на домашен терен, ќе ја има целосната поддршка од публиката. 2-0 е за Сајслинг во меѓусебните, ама Колшрајбер е одличен тенисер и не би се кладел против него. Мене оваа ми е многу тешка за типување и би ја избегнал. Јас би играл на Алмагро, 4-0 во меѓусебните дуели со Шарди, на земја нема изгубено сет од него во два дуели. Алмагро сервира одлично, Шарди нема никаков ритерн, така да би требало Алмагро да добие тука, а 1.60 не е лош коефициент.

Друго освен Радванска не ми доаѓа на памет, ептен се тешки мечевите за типување. Пример според традиција и реално гледано Мареј треба да е чист 1 со Чилич, ама Хрватов е во одлична форма, а Мареј ни прибилижно во некоја добра. Затоа не се знае. :D

Колшрајбер е подобар тенисер од Сајслинг но овој игра на домашен терен, ќе ја има целосната поддршка од публиката. 2-0 е за Сајслинг во меѓусебните, ама Колшрајбер е одличен тенисер и не би се кладел против него. Мене оваа ми е многу тешка за типување и би ја избегнал. Јас би играл на Алмагро, 4-0 во меѓусебните дуели со Шарди, на земја нема изгубено сет од него во два дуели. Алмагро сервира одлично, Шарди нема никаков ритерн, така да би требало Алмагро да добие тука, а 1.60 не е лош коефициент.

Друго освен Радванска не ми доаѓа на памет, ептен се тешки мечевите за типување. Пример според традиција и реално гледано Мареј треба да е чист 1 со Чилич, ама Хрватов е во одлична форма, а Мареј ни прибилижно во некоја добра. Затоа не се знае. :D

Што мислиш за Халеп 1?

Трембле-Ст.Рафаел 1 3,5
Имаат соработка овие два ракометни тима веќе извесен период. Лани Ст.Рафаел го спаси Трембле од испаѓање, па очекувам и денес исто. Кој сака нека ја проба чист 1, јас ја играм на повеќе ливчиња, а исто ја играм и хен 1 0:2,5 1,9

Бриж-Кортријк 1 1,55
Бриж е елимиран во купот баш од Кортријк, денес чекам вратка.

Мареј-Чилич 1 1,45, 2:0 т.р 2,10
Хајдук 1
Стеауа 1
Нема шо да се анализира. Сите фаворити се многу поквалитетни од противниците и се освен сигурен триумф е големо изненадување.

Нешто на ризик Псв - Хераклес 2 Милан - Болоња 2 Елче - Осасуна 2 Псг - Валенсија 2 во систем 2/4 на 50 денари :) и ако има некој предлог за тенисиве до кај 3 коеф ако сакате нешто пишете видов на 1-2 поста само пошто не пратам тенис јас ама да ги комбинирам со нешто ...(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom