Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво за анализава. Истово сакав да го пишам. Берер еднорачен лев бекенд, крајно досаден тенисер без никаква агресивност во играта. Сајслинг е домашен играч и мислам дека ќе добие денес.
Квитова исто треба да тепа денес. Го гледав нивниот меч на почетокот од сезонава, Квитова ја утепа Сафарова во секој поглед, онака ептен беше појака. Добар коефициент има, 1.45, а во Копачка и од Супер тип ја има, 1.55 е.
Радванска, Мареј, па и Алмагро се зицери според мене, иако Алмагро не би требало многу убедливо да добие, ипак Гимено е добар тенисер.
Хамбург-Мелсунген 1, 1.25 е коефициент, мислам дека Хамбург треба да си тепа лесно денес, им треба ептен победава, гледам 5 место се на табела, ако киксаат на домашните натпревари нема да видат ЛШ следната сезона. Затоа и ги играм 1.
Олимпијакос кошарката исто е зицер, нема шанси да не ги добијат Турците. А што се мене тиче и Жалгирис е кециште, Партизан е подвижна болница во моментов, а и во очајна форма се, али не ја изиграв на тикет.
ДАј предложи некој тенис да склопиме некој добитен тикет . Сијслинг има добар коеф вреди ли да се игра ?Коефициентот за Јанковиќ вртоглава паѓа на нет, од 1.90 дојде на 1.57. Не знам зошто ама не ми се игра против Квитова, ако влезе у добар ритам може секого, ама буквално секого да тепа.
ДАј предложи некој тенис да склопиме некој добитен тикет . Сијслинг има добар коеф вреди ли да се игра ?
ДАј предложи некој тенис да склопиме некој добитен тикет . Сијслинг има добар коеф вреди ли да се игра ?
Колшрајбер е подобар тенисер од Сајслинг но овој игра на домашен терен, ќе ја има целосната поддршка од публиката. 2-0 е за Сајслинг во меѓусебните, ама Колшрајбер е одличен тенисер и не би се кладел против него. Мене оваа ми е многу тешка за типување и би ја избегнал. Јас би играл на Алмагро, 4-0 во меѓусебните дуели со Шарди, на земја нема изгубено сет од него во два дуели. Алмагро сервира одлично, Шарди нема никаков ритерн, така да би требало Алмагро да добие тука, а 1.60 не е лош коефициент.
Друго освен Радванска не ми доаѓа на памет, ептен се тешки мечевите за типување. Пример според традиција и реално гледано Мареј треба да е чист 1 со Чилич, ама Хрватов е во одлична форма, а Мареј ни прибилижно во некоја добра. Затоа не се знае.![]()
Што мислиш за Халеп 1?