Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
играв една A.PEREZ - MELNIKOVA.M тенис , неможам никаде да ја најдам , ај некој поупатен по тенисите ако сака да ми каже колку е завршила :)

Читајте Филе колку е потресен за резултатов, ко Меси да го продале. Деген. :pos:

играв една A.PEREZ - MELNIKOVA.M тенис , неможам никаде да ја најдам , ај некој поупатен по тенисите ако сака да ми каже колку е завршила :)

Прекинат бил мечот при 0-1 во сетови за Перез (6-4) и 2-1 во гемови за Мелникова во вториот :)

Прекинат бил мечот при 0-1 во сетови за Перез (6-4) и 2-1 во гемови за Мелникова во вториот :)

Потомците на Кагава од Бразил ти ја кажаа оваа информација ?
--- надополнето: 13 февруари 2014 во 22:19 ---
Error 403 Empty page

Empty page
Guru Meditation:

XID: 1958426802

Varnish cache server

Стисни на линкот и после оди на табот и ентер за да се уклучи.

Последно уредено од модератор:
шо убаво си местат овие французите алал вера , од цело време водство пенал направија безвезален , и да ја чекаш кец да фрлеш плазмата преку прозор :X3:

Мајмунски работи , цело коло Евролига ги фатив денеска , од прва до последна - се ми упропастија ! :sick:
И Русија хокеј жени што убав кец закачив :giggle:

За утре тип на денот од тенисите би требало да биде Сијслинг-Берер - 1 (квота околу 1.5)
Браво за анализава. Истово сакав да го пишам. Берер еднорачен лев бекенд, крајно досаден тенисер без никаква агресивност во играта. Сајслинг е домашен играч и мислам дека ќе добие денес.
Лаганица. Stroll in the park. 6-1; 6-2; (y)(y)
win.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom