- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
играв една A.PEREZ - MELNIKOVA.M тенис , неможам никаде да ја најдам , ај некој поупатен по тенисите ако сака да ми каже колку е завршила 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
играв една A.PEREZ - MELNIKOVA.M тенис , неможам никаде да ја најдам , ај некој поупатен по тенисите ако сака да ми каже колку е завршила![]()
играв една A.PEREZ - MELNIKOVA.M тенис , неможам никаде да ја најдам , ај некој поупатен по тенисите ако сака да ми каже колку е завршила![]()
Губи Мелникова ама се игра уште.
http://scores.itftennis.com/index.p...ersionid=1&language=en&tID=W-C25-BRA-01A-2014
Прекинат бил мечот при 0-1 во сетови за Перез (6-4) и 2-1 во гемови за Мелникова во вториот![]()
Error 403 Empty page
Empty page
Guru Meditation:
XID: 1958426802
Varnish cache server
Фала ти кајгано и честер и халифаксAjde Chester ili Halifax Eden gol molim
Фала ти кајгано и честер и халифакс
Прв пат вака да ми се посреќи вака брат , обично ова ми се случува кога чекам некоја 0-2изгледа те слушнаа и играчите , за 1 минута 2 гола хехе бравос![]()
За утре тип на денот од тенисите би требало да биде Сијслинг-Берер - 1 (квота околу 1.5)
Лаганица. Stroll in the park. 6-1; 6-2;Браво за анализава. Истово сакав да го пишам. Берер еднорачен лев бекенд, крајно досаден тенисер без никаква агресивност во играта. Сајслинг е домашен играч и мислам дека ќе добие денес.