Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓеее итно итно итноо.
значи толкав малер сум што ќе си пукам в главааа..
телефонот нов 2 месеца уште нема ми падна од раце и му пукна екрано..Арноо ама се си работи перфектно, како ништо да не се десило,тачот си функционира и слики и се..И сеа дали со гаранција можат да ми го сменат?Ако не, дали може ич да не го менувам само да ставам фолија одозгора и така да си терам или може нешто да му штети на телефонот.
И најбитно, колку пари е да се смени?

Луѓеее итно итно итноо.
значи толкав малер сум што ќе си пукам в главааа..
телефонот нов 2 месеца уште нема ми падна од раце и му пукна екрано..Арноо ама се си работи перфектно, како ништо да не се десило,тачот си функционира и слики и се..И сеа дали со гаранција можат да ми го сменат?Ако не, дали може ич да не го менувам само да ставам фолија одозгора и така да си терам или може нешто да му штети на телефонот.
И најбитно, колку пари е да се смени?
За што телефон се работи ?
--- надополнето: 13 февруари 2014 во 19:02 ---
Оди со гаранцијата кај што го купи.
Хахаха кој будала би му го примил ?
механичко оштетување не подлежи под гаранција

Последно уредено од модератор:
За што телефон се работи ?
--- надополнето: 13 февруари 2014 во 19:02 ---

Хахаха кој будала би му го примил ?
механичко оштетување не подлежи под гаранција

Galaxy ace 2 иначе..
Баш сега го гледав само она стакленцето му е пукнато, фала богу други проблеми што нема..Баш и мислев ако ми е многу скапо ми го оставила така додека не си соберам пари колку шо треба, глупо ми е мама и тато да ги тормозам со пари заради тоа шо сум сува исушена во рацете и непажлива...
Иако да, малку е грдо на изглед али шта чеш.. :(

Galaxy ace 2 иначе..
Баш сега го гледав само она стакленцето му е пукнато, фала богу други проблеми што нема..Баш и мислев ако ми е многу скапо ми го оставила така додека не си соберам пари колку шо треба, глупо ми е мама и тато да ги тормозам со пари заради тоа шо сум сува исушена во рацете и непажлива...
Иако да, малку е грдо на изглед али шта чеш.. :(
Сеуште нема за него тачови

iphone 3g ne mu raboti wi fi, ne ni saka da go ukluci pokazuva se deka e isklucen, nekoj da ne znai kolku cini popravkata.

И сеа? ај објасни подобро :)
Нема сеуште резервен дел - тачскрин за да се замени (освен ако не одговара од S7562 најверојатно е истиот само Duos што пишува)

2000000022376_samsung_s7562_tactil_negro.jpg

--- надополнето: 13 февруари 2014 во 21:59 ---
iphone 3g ne mu raboti wi fi, ne ni saka da go ukluci pokazuva se deka e isklucen, nekoj da ne znai kolku cini popravkata.
Нема поправка за тоа

Нема сеуште резервен дел - тачскрин за да се замени (освен ако не одговара од S7562 најверојатно е истиот само Duos што пишува)

Се е исто, само шо предната и двете точки(рецензори ли се викаа хаха да не се брукам) се скроз на другата страна, али нема веза мислам.
Во секој случај, фала (:

--- надополнето: 13 февруари 2014 во 21:59 ---

Нема поправка за тоа

kako toa mislis nema popravka, nemoze nikako da se popravi li ? bidejki moj drugar ima 3g so ovoj defekt i saka da go prodade, za kolku kje moze da go prodade odprilika ?

kako toa mislis nema popravka, nemoze nikako da se popravi li ? bidejki moj drugar ima 3g so ovoj defekt i saka da go prodade, za kolku kje moze da go prodade odprilika ?
Па нема оправка друже, вифи чипот е рикнат ... така со расипано вифи, ако е сочуван макс. 1500 ден може да го продаде

Nexus 5 кој се продава официјално и во ВИП, дали телефонот работи само на ВИП картичка или може да работи и на останатите ? Прашувам затоа што од пред 4 години купив Nexus S кој на кутијата пишуваше дека работи само на ВИП картичка меѓутоа си работеше на сите останати мрежи. Има некој искуство со Nexus 5 купен од вип ?

Nexus 5 кој се продава официјално и во ВИП, дали телефонот работи само на ВИП картичка или може да работи и на останатите ? Прашувам затоа што од пред 4 години купив Nexus S кој на кутијата пишуваше дека работи само на ВИП картичка меѓутоа си работеше на сите останати мрежи. Има некој искуство со Nexus 5 купен од вип ?

Работи на сите мрежи.

Ако се решиш да не одиш преку ВИП, пушти ми ПП ги имам на лагер...

Дечки ако може мала помош, земав од ВИП на поени Нокиа Лумиа 520, ако може мал review на телефонот, нормално и некој искуства ако има нека пише. :)
Читав нешто по интернет, али би сакал да слушнам и од некој што го користи или користел, или па некој што се бави со продажба/сервисирање на телефоти.(знам дека на форумов има такви)
Исто така ме интересира вака како што е скроз нов( не е ни уклучен), колку би можел да го продадам, бидејки веке имам телефон.

Секоја помош е добредојдена. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom