Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да не има некој информација кога ќе се игра Евертон ? Ја имам уште таа на тикет... и глупичко прашање одговорено многу пати ама... после колку време се смета коефициент 1 на одложена утакмица во Моцарт ?
72 часа се чека...ако не се изигра дотогаш се смета 1 коеф.....

Знае некој како се рачуна одложена утакмица на bet365? Се даваат неколку дена за да се одигра или директно 1 коефициент ја рачунаат?

На едно добитен за да не сум во зијан а на друго само Њукасл 1х, незнам зашто бев убеден дека барем нема да изгубат. :)

За утре тип на денот од тенисите би требало да биде Сијслинг-Берер - 1 (квота околу 1.5)

Берер е бал мартовца (33). Полош за око тенис досега немам видено од ниту еден друг играч. Крајно антипатичен, дефанзивен и леворук бекхенд стил си фура типот, без ниту доза агресивност во поените. Тоа 17 годишното хрватче мината недела го доби на негови грешки и дали имаше вкупно 3 винери во целиот натпревар, а гледам и тука пак низ 3 сетови минал против некој си анонимус минатото коло.
Сијслинг од друга страна го тресна од земја на Јужни во минатото коло и мислам дека без поголеми проблеми ќе го чукне и германецот .. Посебно па ако го служи сервисот како на тој натпревар.

Денес тапа понуда за играње
Може да се проба на ситно турците купот некој прелаз 1 во 2 или обратно, и така немаат што да прават па да си заработат платите :)

Што викате да ги изиграм овие тениси денес ?
Сијслинг 1 , Квитова 1 , Гранолерс/Лопез 1 .

До крај на сезона ќе го мавам Фулам на дупли шанси, ќе го спасувам. Мислам дека нема да испаднат тие покрај Кристал Палас, Норвич и Кардиф, а и ми се свиѓа играта на последните 2 дуели со Јунајтед и Ливерпул.

За утре тип на денот од тенисите би требало да биде Сијслинг-Берер - 1 (квота околу 1.5)

Берер е бал мартовца (33). Полош за око тенис досега немам видено од ниту еден друг играч. Крајно антипатичен, дефанзивен и леворук бекхенд стил си фура типот, без ниту доза агресивност во поените. Тоа 17 годишното хрватче мината недела го доби на негови грешки и дали имаше вкупно 3 винери во целиот натпревар, а гледам и тука пак низ 3 сетови минал против некој си анонимус минатото коло.
Сијслинг од друга страна го тресна од земја на Јужни во минатото коло и мислам дека без поголеми проблеми ќе го чукне и германецот .. Посебно па ако го служи сервисот како на тој натпревар.

Браво за анализава. Истово сакав да го пишам. Берер еднорачен лев бекенд, крајно досаден тенисер без никаква агресивност во играта. Сајслинг е домашен играч и мислам дека ќе добие денес.

Квитова исто треба да тепа денес. Го гледав нивниот меч на почетокот од сезонава, Квитова ја утепа Сафарова во секој поглед, онака ептен беше појака. Добар коефициент има, 1.45, а во Копачка и од Супер тип ја има, 1.55 е.

Радванска, Мареј, па и Алмагро се зицери според мене, иако Алмагро не би требало многу убедливо да добие, ипак Гимено е добар тенисер.

Хамбург-Мелсунген 1, 1.25 е коефициент, мислам дека Хамбург треба да си тепа лесно денес, им треба ептен победава, гледам 5 место се на табела, ако киксаат на домашните натпревари нема да видат ЛШ следната сезона. Затоа и ги играм 1.

Олимпијакос кошарката исто е зицер, нема шанси да не ги добијат Турците. А што се мене тиче и Жалгирис е кециште, Партизан е подвижна болница во моментов, а и во очајна форма се, али не ја изиграв на тикет.

^ Исто и јас ги изиграв Сијслинг , Квитова , Жалгирис , Олимпијакос , Хамбург , ги додадов и гранолерс/лопез 1 , халеп 1 и реал 2

Браво за анализава. Истово сакав да го пишам. Берер еднорачен лев бекенд, крајно досаден тенисер без никаква агресивност во играта. Сајслинг е домашен играч и мислам дека ќе добие денес.

Квитова исто треба да тепа денес. Го гледав нивниот меч на почетокот од сезонава, Квитова ја утепа Сафарова во секој поглед, онака ептен беше појака. Добар коефициент има, 1.45, а во Копачка и од Супер тип ја има, 1.55 е.

Радванска, Мареј, па и Алмагро се зицери според мене, иако Алмагро не би требало многу убедливо да добие, ипак Гимено е добар тенисер.

Хамбург-Мелсунген 1, 1.25 е коефициент, мислам дека Хамбург треба да си тепа лесно денес, им треба ептен победава, гледам 5 место се на табела, ако киксаат на домашните натпревари нема да видат ЛШ следната сезона. Затоа и ги играм 1.

Олимпијакос кошарката исто е зицер, нема шанси да не ги добијат Турците. А што се мене тиче и Жалгирис е кециште, Партизан е подвижна болница во моментов, а и во очајна форма се, али не ја изиграв на тикет.

не знам зошто ви е толку сигурен Сислинг, Берер има само 3 порази на последните 15 натпревари, заебете таква анализа антипатичен ми е не игра убав тенис, не се победува со убавина

не знам зошто ви е толку сигурен Сислинг, Берер има само 3 порази на последните 15 натпревари, заебете таква анализа антипатичен ми е не игра убав тенис, не се победува со убавина

Па победува неспособни тенисери, затоа има 15 победи. Пред недела дена у Загреб не можеше Чорич да го тепа, 17 години има детето. Се спаси на неговите грешки, малиот смечови промашуваше во битните моменти. И јас не викам дека ми е сигурен него дека мислам дека ќе добие Сајслинг, а кажав погоре и зошто.

SC Ismaily-Haras 1 (1.60)
Al Arabi Doha-Al Muaidar VG2 (1.95)
Al Shabab R.-Al Taawon tm1 2+ (1.62)
Al Shabab R.-Al Taawon 1 (1.70)
Lyon-Lens 3+ (1.80)
15тина коефициент, на ваква срање понуда ова колку да се биди во игра со 100че :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom