Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Tsonga 1 ( Cilic e izmoren go osvoi turnirot vo Zagreb)
Robredo 1 ( Koj kurq e Guido Pella?)
Brose Baskets 1 ( Gi dobija 20 razlika u gosti i ova ke e laganica)
City 1&T1 ( Redno e Sunderland da ispashta za prethodnite 2 kiksa na gragjanite)
3.29 kvota sportlajf

Денеска како најсигурна ми се гледа Њукасл - Тотенхем 2 а добар коефициент 2.40 има..
Њукасл со еден куп повредени играчи како што се Колочини, Тејлор, Дебуши и Тиоте а суспендиран им е поради црвен картон и Реми (најдобар стрелец им е со 11 гола во ПЛ сезонава), неизвесни се Гоуфан, Обертан и Цисе така да целиот тим е крпеници + еден од најдобрите играчи Кабај (втор најдобар стрелец и многу битен играч во средината) го продадоа во ПСЖ сега во зимскиот преоден рок така да очекувам многу полоши резултати во вториов дел на сезоната. На другата страна кај Тотенхем повредени се Ламела и Сандро но имаат добри замени за нив, плус откако дојде Шервуд ја дигнаа малце формата така да мислам ќе си тепаат тука денеска.

Eskisehirspor-Sivasspor 1 (многу ми е сигурна оваа, акхисар тешко до победа кај Бурса, у тој случај Ескисехир со победа оди понатаму )
Arsenal-Mancester GG
Man.City 1
Baern 2
=====
Nba
Huston 1
Toronto 1
New Orleans 2
New York-Sacramento vk.kosevi +

можам систем 11-13 во златна копачка за 20 денари или морам 12-13 ?

Ќе може некој да ми каже отприлика како стојат коефициентите за 1/8 финалето во ЛШ за тоа кој ќе оди во 1/4 финале ?

можам систем 11-13 во златна копачка за 20 денари или морам 12-13 ?

Аман бе. Ти кажа олаф, земи пресметај колку комбинации имаш и помножи со 2. То ти е минимална уплата.
За 11 од 13 минимална уплата ти е 156 денари
За 12 од 13 минимална уплата ти е 26 денари

Попросто од множење со 2 е само множење со 1, незнам шо ви е толку тешко.

Пеќ - Куманово H1 ( -5.5) @1.90
Ајдееее :)

Честитки кој си одигра,малку густо на крај ама напраија слободни и погодија 1 да си излезе хендикеп,нервози и покрај тоа што водеа 20 разлика :)

Честитки кој си одигра,малку густо на крај ама напраија слободни и погодија 1 да си излезе хендикеп,нервози и покрај тоа што водеа 20 разлика :)

Браво браво (y)

IMAG0241.jpg

Ако ми го исплатат, таман да си го платам испитот за утре :icon_mrgr:

Денеска како најсигурна ми се гледа Њукасл - Тотенхем 2 а добар коефициент 2.40 има..
Њукасл со еден куп повредени играчи како што се Колочини, Тејлор, Дебуши и Тиоте а суспендиран им е поради црвен картон и Реми (најдобар стрелец им е со 11 гола во ПЛ сезонава), неизвесни се Гоуфан, Обертан и Цисе така да целиот тим е крпеници + еден од најдобрите играчи Кабај (втор најдобар стрелец и многу битен играч во средината) го продадоа во ПСЖ сега во зимскиот преоден рок така да очекувам многу полоши резултати во вториов дел на сезоната. На другата страна кај Тотенхем повредени се Ламела и Сандро но имаат добри замени за нив, плус откако дојде Шервуд ја дигнаа малце формата така да мислам ќе си тепаат тука денеска.

Полесно и од што очекував..

0-4 :D

Да не има некој информација кога ќе се игра Евертон ? Ја имам уште таа на тикет... и глупичко прашање одговорено многу пати ама... после колку време се смета коефициент 1 на одложена утакмица во Моцарт ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom