Неам линк од профило, еден другар бил 'претплатен' кај него за 1 месец во некоја група...brat daj link od profilo ne mozam da go najdam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неам линк од профило, еден другар бил 'претплатен' кај него за 1 месец во некоја група...brat daj link od profilo ne mozam da go najdam![]()
Легенди се Комитите , доколку го погодеа судијата ќе беше многу интересно . И тоа сигурно е единствена навивачка група во светот која што повеќе пати му ја дупнувс главата на својот миленик. Мислам дека и Самсоненко ќе биде воодушевен од овој потег на Комитите.ti sledis malce rakomet ili slabo???? Dibirov e milenikot na KOMITITE, a toa so predmetite vo ninajmal slucaj ne bea kon nego upateni,bea kon sudijata, deka mu dade crven karton na Malumbre, nareden pat podobro informirajse

Легенди се Комитите , доколку го погодеа судијата ќе беше многу интересно . И тоа сигурно е единствена навивачка група во светот која што повеќе пати му ја дупнувс главата на својот миленик. Мислам дека и Самсоненко ќе биде воодушевен од овој потег на Комитите.![]()
DD, и стално се наоѓа во близина на ицидентот.. шо мајка бараше да се лепи до судијата кога знаеше како комити ке реагират за доделувањето на црвен картон над Малумбре
.Ало деца темава е за типување,а не фан страна на Комити.бог да чува.
gledam ne e dovolno informiran xD
Типување само на нив.секако дека не е потег за воодушевување, сега ке ти појаснам зошто бев таму и знам што се дешаваше во двата случаеви, во првиот случај кога играја со Металург паричките беа дофрлани кон Миркуловски кој цело време го палеше огнот со публиката, и кон наумче мојсовски, во вториот случај тие беа упатени кон судијата дека го исклуче Малумбре, никој не е крив шо на Дибиров главата е како магнетDD, и стално се наоѓа во близина на ицидентот.. шо мајка бараше да се лепи до судијата кога знаеше како комити ке реагират за доделувањето на црвен картон над Малумбре
--- надополнето: 9 февруари 2014 во 22:33 ---

Пред да почни олимпијадава ги изиграв кој колку медали ќе освои:
Норвешка + 30.5
Канада + 25.5
Кина + 8.5
Австија + 18.5
Русија - 24.5
Америка +10.5 (златни медали)
Некој што прати поќе да кажи спрема досега медаливе какви се шансите за тикетов.. јас зимски спортови гледам само од олимпијада до олимпијада![]()

, ја 2 те со по 80 денари ги изиграв, не давам ни динар појке за вакви утакмици
AEL Limassol - Ermis 2/1
Fethiyespor - Ankaraspor 1/2
Пробајте ги на ситно, го видов еден чоек вкладилница ги уплати 2те со по 1 000 денари, не се силете само, да не испадне ја крив седне, ја 2 те со по 80 денари ги изиграв, не давам ни динар појке за вакви утакмици
![]()
![]()
--- надополнето: 10 февруари 2014 во 15:38 ---
- Golden state - Philadelphia domaci + (1.90)
1) Phila ucinak 15 - 37 ! Jučer su pregaženi od Cllipersa 123-78. Mislim da su totalno demoralizirani. Phila zadnjih 6 utakmica prima 115,8 koseva po utakmici i gubi 19 razlike u prosjeku. Golden state jucer nije igrao. Nocas ce biti bez Leeja, upitan Bogut. Sve u svemu mislim da Phili ne gine novo gaženje nočas. Curry, Thompson, Igoudala zvuci premocno za slabasnu Philu. Zadnju utakmicu su ih dobili 20 razlike. Hendikep je na 14,5, odlicno zvuci i oklada da domacin daje vise od 113,5 koseva
2)INDIANA - DENVER
Randy Foye (Denver) više od 13.0 @1.9 Marathonbet stake 2/10
Denver ovu sezonu nema sreće s ozljedama. Gallinari i Mcgee su već odavno out. Andre Miller je u svađi s trenerom i on više ne računa na njega. Odnedavno se ozljedio i Nate Robinson, a najnovija ozljeda je ozljeda glavnog igrača Ty Lawsona. On je zaradio prijelom rebara u utakmici s Detroitom. Prima lijekove i izjavio da osjeti bolove te da se nemože uspraviti. Što to znači? Znači da je Denver jako tanak na poziciji playmakera. Nočas bi veliku minutažu i dobar dio posla morao odraditi Randy Foye. On je na prosjeku od 11,8 koševa po utakmici. U odličnoj je formi. Zadnje nekoliko utakmica zabijao: 25, 13, 20, 14, 10, 33, 12, 12, 14, 16.
Foye uzima 13-14 šuteva za dva, jako puno trica šutira 8-9 u prosjeku u zadnjih desetak utakmica. Ova oklada se čini jako izvjesnom i treba je odigrati !
3) Orebro - Liberec 2>1 (2.10)
- Ovie tri gi izigrav za denes site singl so po 600 denari 2 da vlezat zadovolen ke bidam![]()
--- надополнето: 10 февруари 2014 во 15:47 ---
Еве уште една сега ми ја пуштија по смс, не ја имам уплатено ама ке одам до кладилница попосле со 100 денари да ја пуштам.
Liga: Portugal 2.liga
Utakmica: Braga B - Farense
Početak: 16:00
Tip: 1:1 Točan Rezultat
Koeficijent: 7,00
30 во моцартколку се коефициентите за Аел и Анкара ?
колку се коефициентите за Аел и Анкара ?