Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Откако си замина Ферги од Јунајтед реков дека нема да ме чуди Јунајтед за неколку години да се бори и за опстанок во Премиер

Појма неам во Македонија кај има. Јас преку другар ја играм на Суперспорт кладионица и му префрлам пари само, тој ми ја уплаќа.
Коеф е моментално 1,7 и мислам дека то лесно влегува. Зато се мислам да му речам за 50 евр да ја пушти, ама уште тро да размислам.
--- надополнето: 9 февруари 2014 во 11:24 ---
Шо сака нека биди-Дибиров оди над 5,5 за 50 евра

За 1000 ден ќе одат
Порто 1
Русија хокеј жени 1
Сион 1х дш

За 100-200 денари ќе одат
Трабзон 1
Сион 1
Цволе 2
Русија хокеј жени 1

ВАРДАР НЕ ГО ИГРАМ, СЕ ПРЕМИСЛИВ, т.е. ме премислија :свиркам:

Поздрав до сите :)
Се на се, фатени 5200 и нешто, а вложени 4200. Не е лошо. :)
Кој ме послуша за Дибиров, нека му се со среќа парите.

Последно уредено од модератор:
Ех Алиловиќ се дупна бранејќи да му се намочам у гадната фаца, а и многу среќа имаат Веспрем. Се што шутнаа влезе, а Рајн Некар во одредени моменти немаа и среќа, 100 стативи погодија, 100 пати топката го погоди Алиловиќ у глава. Мршојадци

на лејкерс падна на 1.9 , на чикаго скокна 1.8 , шо е работава,лејкерси да не увезоа ол стар играчи или чикаго ќе одмора играчи ?

на лејкерс падна на 1.9 , на чикаго скокна 1.8 , шо е работава,лејкерси да не увезоа ол стар играчи или чикаго ќе одмора играчи ?

Карлос Бузер нема да игра ... затоа.

Дечки едно прашање ме замоли едно другарче да прашам. Одиграл во златна копачка дека прв гол ке даде гостинска екипа. Но прв гол дала домашната екипа и после тоа мечот е прекинат. Ке му се смета како коеф. 1 или како изгубена, пошто вика на сајтот од златна копачка пишува дека без разлика на резултат доколку се прекине мечот ке се смета 1 коефициент.Имал некој вакво искуство со овој тип на игра ?

Дечки едно прашање ме замоли едно другарче да прашам. Одиграл во златна копачка дека прв гол ке даде гостинска екипа. Но прв гол дала домашната екипа и после тоа мечот е прекинат. Ке му се смета како коеф. 1 или како изгубена, пошто вика на сајтот од златна копачка пишува дека без разлика на резултат доколку се прекине мечот ке се смета 1 коефициент.Имал некој вакво искуство со овој тип на игра ?

за било која игра ако се прекине или одложи се смета со коефициент 1

Ми се сере од комитите , пак му ја дупнаа главата на Дибиров , кај и да е ќе го избркаат од Вардар

ti sledis malce rakomet ili slabo???? Dibirov e milenikot na KOMITITE, a toa so predmetite vo ninajmal slucaj ne bea kon nego upateni,bea kon sudijata, deka mu dade crven karton na Malumbre, nareden pat podobro informirajse

ti sledis malce rakomet ili slabo???? Dibirov e milenikot na KOMITITE, a toa so predmetite vo ninajmal slucaj ne bea kon nego upateni,bea kon sudijata, deka mu dade crven karton na Malumbre, nareden pat podobro informirajse

Фала ти Боже што не го погодија судијата :cuc:

Ми пушти еден другар скриншот од некоја група кај шо е.
cqs1391964867p.jpg

Ми има спомнато досега 2-3 тикети шо ги видел ваму ама не сум го сфатил сериозно да го следам. А типов е очигледно во добра серија 6-7 дена добитен бил , па за утре ќе му кажам да сподели шо има таму...

brat daj link od profilo ne mozam da go najdam :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom