така планирам , ако не искоче наполи-милан 3+ ке си гризнам од ку* , моускрон ја чекав да падне 3+ они кога ги закцаа 0-4 , ајде наполи милан муајте голови прво многу отворено играа така да продужат со повеке голови второ![]()
Tрк до вкладилница сега

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
така планирам , ако не искоче наполи-милан 3+ ке си гризнам од ку* , моускрон ја чекав да падне 3+ они кога ги закцаа 0-4 , ајде наполи милан муајте голови прво многу отворено играа така да продужат со повеке голови второ![]()
Рутина.Лесно
Кркај париња
За после
Челзи 1
ПСЖ ракомет 1
Tрк до вкладилница сега![]()
Од денес поубај резултати никогаш немало.
Утре не е ден за играње.не баш , ке се забодеме у сити со 1,35 коеф и ке те ебне, сеа атлетико и он 0-0
![]()
не баш , ке се забодеме у сити со 1,35 коеф и ке те ебне, сеа атлетико и он 0-0
![]()
Утре не е ден за играње.
Се мислам која друга да ја барам со Порто да ја сврзам, ама некако не ми оди
Се се мислам Вардар 1 да ја лупнам, ама...
Хамбург 0:3 полувреме .. Идат накај 6-ти пораз у серија и 5-та утакмица у серија кај шо примат најмалце 3 гола.
ја да сум соптвеник на оваа екипа , има сите до еден да ги казнам со 2 месечни плати и 70% кинење на платите. Вакви сакати да зимат по 50.000 евра неделна плата ... Боже сачувај...
Кајсерслаутерн 1
Рајо Ваљекано 1
Челзи 1
Реал 1
10/10 мавајте
Наполи 1
Галата 1
Бала 1
Ливерпул ГГ
ПСВ ГГ
7/10
Свонси 1
Бари 1
Валенсиен 1
5/10
Само не ги објавив овде оти има паметњаковци, незнам за сега ама порано имаше![]()