Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Лас палмас да ви ебам матер,3 црвени има барем еден да беше за пенал:mad:

Ја чекам само квотата шо ке ја дадат да видам колкава ке е инаку на Скјерн- Спортинг голем е хендикепот потценети се малку Португалците овде
ПСЖ во каква форма се не би клал ни денар на нив и со Борац да играат

Се надевам ме послуша некој
Скјерн не само шо не тепаа со 7 разлика туку изгубија со толку коеф 10 беше 2ката :cenzura:
Овие ПСЖ катаклизмиве на крај и се извадија да тепаат едвај со 3 разлика.

Неколку страни поназад еден кажа никогаш да не се препишува од тука,и да во право е.Пајо се погодува последно време се додека јас не му ја прекинам серијата и да ја препишам Луцерн 2:(

Треба да знаеш од кој да препишеш, има многу добри типсери.

Мене на едно сити на ова другото моментално губи 0-1 ај може кје ја свртат, да не сте на мое место на најмалите коф пагјам.

Мене на едно сити на ова другото моментално губи 0-1 ај може кје ја свртат, да не сте на мое место на најмалите коф пагјам.
Ја во последно време играм 3-4 утакмици и сите со ист коеф за да не ми е мака да паднам на најмалиот коеф. (y)

За утре многу подобра понуда од денес само да видиме шо резултати ке излезат :icon_mrgr:
Интер 1 (-1,5)
Вардар Жени над 27,5
Зомимак под 23,5
Крим 2(+4,5)
Реин Некар 1

бувни само 0-2 г на клуб америка .. ќе падне уште еден на Наполи :D

така планирам , ако не искоче наполи-милан 3+ ке си гризнам од ку* , моускрон ја чекав да падне 3+ они кога ги закцаа 0-4 , ајде наполи милан муајте голови прво многу отворено играа така да продужат со повеке голови второ :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom