Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Хамбург 0:3 полувреме .. Идат накај 6-ти пораз у серија и 5-та утакмица у серија кај шо примат најмалце 3 гола.
ја да сум соптвеник на оваа екипа , има сите до еден да ги казнам со 2 месечни плати и 70% кинење на платите. Вакви сакати да зимат по 50.000 евра неделна плата ... Боже сачувај...

Удинезе-Киево 1

Нов тренер има Киево, имаат освоено 3 бода во последните 7 кола, немаат победа којзнае од кога. Удинезе од друга страна кого го потценив пред една недела, покрај победата кај Болоња нагости ги победи и Фиорентина во купот со 2-1 што значи дека полека го фаќа ритамот и ќе се консолидира во оваа крајно неповолна сезона за нив. Одличен натпревар за играње, коеф. некаде околку 1.9.

FT: 3-0

Добро толку ли се дрва овие Хамбург да не можат бар еден гол да дадат ?

mondonico se ubavo drugar ,. samo dali ja odigra ili ja vrza so drugi :)

Ја врзав со Торино за утре. За мали пари играм јас, а овде пишувам со надеж дека некој ќе извади корист од моето скромно познавање на Сериа А :icon_mrgr:

Како што реков за утре...

Торино-Болоња 1
Дијаманти си замина и уште повеќе ја ослаби и веќе слабата Болоња. Пред две кола против Сампдорија нагости ја избегнав одлично кога израмнија со гол од пенал токму на Дијаманти во 90та мин. но утре не верувам во такво нешто. Торино од друга страна се разбира е еден од постабилните тимови во последно време во Италија и не верувам да пропушти ваква шанса за победа. Коеф. е 1.75 во Спортлајф, а во сите светски кладилници уште вчера паѓаше...

Las Palmas dushata da vi ja ebam gnasi gnasosani nejkat gol da dadat 2 cisti pozici za gol on dribla i sutira gore topkata i pravi 2 crveni so red cccc da umrite site do eden da vi ebam timot gnasen

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom