Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
така планирам , ако не искоче наполи-милан 3+ ке си гризнам од ку* , моускрон ја чекав да падне 3+ они кога ги закцаа 0-4 , ајде наполи милан муајте голови прво многу отворено играа така да продужат со повеке голови второ :cuc:

Tрк до вкладилница сега :D

Лесно :)
Кркај париња :vozbud:

За после
Челзи 1
ПСЖ ракомет 1
Рутина. :D
Кој ме послуша, со здравје да си троши парите.
Со ова и уште едно кое овде не го пишав, имам 8 погодени тикети по ред.

не баш , ке се забодеме у сити со 1,35 коеф и ке те ебне :sneaky:, сеа атлетико и он 0-0 o_O
Утре не е ден за играње.
Се мислам која друга да ја барам со Порто да ја сврзам, ама некако не ми оди :confused:
Се се мислам Вардар 1 да ја лупнам, ама...

не баш , ке се забодеме у сити со 1,35 коеф и ке те ебне :sneaky:, сеа атлетико и он 0-0 o_O

Кајсерслаутерн 1
Рајо Ваљекано 1
Челзи 1
Реал 1

10/10 мавајте

Наполи 1
Галата 1
Бала 1
Ливерпул ГГ
ПСВ ГГ

7/10

Свонси 1
Бари 1
Валенсиен 1

5/10

Само не ги објавив овде оти има паметњаковци, незнам за сега ама порано имаше :D

Утре не е ден за играње.
Се мислам која друга да ја барам со Порто да ја сврзам, ама некако не ми оди :confused:
Се се мислам Вардар 1 да ја лупнам, ама...

онака само шо погледна за утре набрзина добри коефициенти , според мене тотенхем 1 , универсидад де чиле 2 , бордо 1 , грасхопер 1 или 3+ , трабзонспор 1 , да ги разгледам утре па ке пишам шо друго ке играм ;)

За утре
Вардар жени - 2 @1.2
Вардар мажи - 1 @1.4
Струмица - Т2 - (ќе видам колку ќе ја дат границата спортлајф ама би требало да е како и во бетсити 23.5) @1.85
Околу 3.1 коеф.

Од фудбалите
Манчестер - 1 & Т1
Тотенхем - 2-4
Ријека - Х прво
Лацио - 2-3
7.3

http://sportbild.bild.de/bundesliga...-nach-pleite-gegen-hertha-34597304.sport.html

Така само на овие копилиња !!

Хамбург 0:3 полувреме .. Идат накај 6-ти пораз у серија и 5-та утакмица у серија кај шо примат најмалце 3 гола.
ја да сум соптвеник на оваа екипа , има сите до еден да ги казнам со 2 месечни плати и 70% кинење на платите. Вакви сакати да зимат по 50.000 евра неделна плата ... Боже сачувај...

Кајсерслаутерн 1
Рајо Ваљекано 1
Челзи 1
Реал 1

10/10 мавајте

Наполи 1
Галата 1
Бала 1
Ливерпул ГГ
ПСВ ГГ

7/10

Свонси 1
Бари 1
Валенсиен 1

5/10

Само не ги објавив овде оти има паметњаковци, незнам за сега ама порано имаше :D

hehe koj saka neka prepise , i ako ne iskoce tipot ne si ti kriv , samo si dal predlog :cool:

не едно Сити на второ поправо Атлетико Мадрид! Да ви ебам фаворитите! За тоа титула нема да освојте годинава ! Ви ибам слепците

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom