Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.209
И јадат ќотек од орки.
Би било прекрасен свет кога до последен би се уништиле меѓусебно.
И јадат ќотек од орки.
Абај, незаебаваш а?Би било прекрасен свет кога до последен би се уништиле меѓусебно.
Абај, незаебаваш а?
Море ќути низ дома да не ти шетаат а да не знаеш...
-Че
Јас незамислувам јас живеам.Не, не заебавам. Замисли колку би бил прекрасен светот доколку не би постоеле луѓе како #влијателните.
Укинување на бракот целосно зошто истиот е природна појава и дар Божји и човек не смее да го менува.
Ваква промена не се случува нагло на глобално ниво. Јапонија е назадна во оснос на почитување на човекови права од причина што нема закон за дискриминација по сексуална основа, говор на омраза итн. Не знам зошто ја зема неа како пример, но доколку се задржуваме само на човекови права, тогаш да, не ги почитува во целост, исто како и Македонија и голем број држави во светот.Ako odime po progresivna logika samo drzavite so legalizirani gej brakovi se prosvetleni i so napredni narodi i napredni sfakanja?
Ne znaev deka Japonija i Juzna Koreja se tolku nazadni.
Edno dobri 190 drzavi ziveat vo sredniot vek *ultragigafejspalm*
Ваква промена не се случува нагло на глобално ниво. Јапонија е назадна во оснос на почитување на човекови права од причина што нема закон за дискриминација по сексуална основа, говор на омраза итн. Не знам зошто ја зема неа како пример, но доколку се задржуваме само на човекови права, тогаш да, не ги почитува во целост, исто како и Македонија и голем број држави во светот.
Во Кина стрелаа луѓе кои нелегално произведуваа алкохол, во Амеика егзекутираат убијци.....Новата „умерена“ иранска власт продолжува со бесење на хомосексуалци и воведува смртна казна за „навреда на пророкот“ (педофилот и крвник Мухамед)
http://www.jihadwatch.org/2014/03/new-moderate-iran-executes-two-gay-men-and-hands-down-death-sentence-for-insulting-the-prophet
„Помагањето на непријателот порано се викаше ПРЕДАВСТВО. Денес го викаат меѓународна хуманитарна помош“.