LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Гејовите се закон. Геј активистите се најголеми тупаџии на свет, не пошто се геј туку пошто мислат дека нивниот присилен фејк неконформизам ги праи прогресивни а уствари за 20000 години коа хомосексуалноста ќе биде ordinary као чај насабајле геј активистите сеуште ќе спрдаат на плоштадите дека космичката радијација ги опресира и ќе седат во сајбер менада осеќајќи се маргинализирано.
A да, и ќе се кријат од космичката радијација во сајбер дамар додека нормалниот геј ќе има брак, деца и работа.

C

Celsius

Гостин
Некој доживеал средба од трет вид, па ги опишува искуствата. (Постот погоре)

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593
Young Men's Christian Association беше најчестото што сретнав за кратенката...
ах, ОК има логика
(иако и ја и ти и сите, знаеме добро што значи кратенката)

Религиозната ориентација и сексуалната припадност имаат никаква врска.
Кој ќе му забрани на еден млад геј да биде Муслиман или Христијанин. Знам, ќе речат некои, - токму верата. Но, зборот вера баш дефинира лично чувство, а тоа што во него, многумина претполагаат да видат и книги и записи, тоа е друга работа, која ја замаглува суштината на зборот.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Гејовите се закон. Геј активистите се најголеми тупаџии на свет, не пошто се геј туку пошто мислат дека нивниот присилен фејк неконформизам ги праи прогресивни а уствари за 20000 години коа хомосексуалноста ќе биде ordinary као чај насабајле геј активистите сеуште ќе спрдаат на плоштадите дека космичката радијација ги опресира и ќе седат во сајбер менада осеќајќи се маргинализирано.
A да, и ќе се кријат од космичката радијација во сајбер дамар додека нормалниот геј ќе има брак, деца и работа.
Се најде изгубен во weird ass shit делот од Стара Чаршија? ... ПОВТОРНО?

Значи што рековме таму да не шеташ сам? Абе зошто не ме слушате бре луѓе бе? :facepalm:

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Се најде изгубен во weird ass shit делот од Стара Чаршија? ... ПОВТОРНО?

Значи што рековме таму да не шеташ сам? Абе зошто не ме слушате бре луѓе бе? :facepalm:

Yup. И ќе бев среќен да беа повеќето normal, decent people без разлика на сексуална определба. Грото се брадосани адолесценти со јасер арафат шалчиња, тегли без диоптер и bunch of daddy issues кои пијат чај додека на нивниот Samsung Galaxy пишуваат "Fuck capitalism". И, има една група LGBT кои сметаат дека некако перверзноста и LGBT се поврзани и тоа мораат демонстративно и многу сликовито да го доловуваат на секој чекор.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Adelphopoiesis, or adelphopoiia from the Greek ἀδελφοποίησις, derived from ἀδελφός (adelphos) "brother" and ποιέω (poieō) "I make", literally "brother-making" is a ceremony practiced historically in some Christian traditions to unite together two people of the same sex (normally men) in church-recognized friendship. Similar blood brotherhood rituals were practiced by other cultures, including American Indians, ancient Chinese as well as Germanic and Scandinavian peoples. Documented in Byzantine manuscripts from the ninth to the fifteenth centuries, prayers established participants as "'spiritual brothers' (pneumatikous adelphous) and contained references to sainted pairs, including most notably SS Sergius and Bacchus, who were famous for their friendship." [1] In the late twentieth century, the lapsed Christian tradition gained notoriety as the focus of controversy involving advocates and opponents of secular and religious legalization of homosexual relationships in the West.

C

cige

Гостин
Yup. И ќе бев среќен да беа повеќето normal, decent people без разлика на сексуална определба. Грото се брадосани адолесценти со јасер арафат шалчиња, тегли без диоптер и bunch of daddy issues кои пијат чај додека на нивниот Samsung Galaxy пишуваат "Fuck capitalism". И, има една група LGBT кои сметаат дека некако перверзноста и LGBT се поврзани и тоа мораат демонстративно и многу сликовито да го доловуваат на секој чекор.
И јадат ќотек од орки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom