LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Чудесии! Што не го објави тоа додека беше активен? Ја прекина кариерата и да остане во јавност објави дека е педер :facepalm: Икона го направија германците, демек уште има дискриминација баш во Германија каде нашминкани, во кожа и полу голи излегуваат на паради. Ама тоа е, за нешто мора да квакаат медиите, замре буката за Шумахер, сега Томас е на ред, тоа е закривање на вистинските проблеми кои кружат во Германија.
:sick:
Прв професионален фудбалер е на Германија со ваков чекор. Трењерот е информиран во 2012 година. Кога сака тогаш ќе каже, негово право нели:) Далеку е Германија од дискриминација, не виделе они што е дискриминација.

Она што ми беше смешно од серијата коментари за поддршка, е за реакцијата на Ангела Меркел еден читател пишал: Ангело а ти работиш нешто или педери поздравуваш:pos:

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Прв професионален фудбалер е на Германија со ваков чекор. Трењерот е информиран во 2012 година. Кога сака тогаш ќе каже, негово право нели:) Далеку е Германија од дискриминација, не виделе они што е дискриминација.

Она што ми беше смешно од серијата коментари за поддршка, е за реакцијата на Ангела Меркел еден читател пишал: Ангело а ти работиш нешто или педери поздравуваш:pos:
Политичари, глумци, спортисти педери е полно во Германија, за секој треба да се крева таква галама? Zum kotzen!
Ангела баш треба да фати да ги решава поголемите проблеми, отколку да поздравува педери :icon_lol:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Политичари, глумци, спортисти педери е полно во Германија, за секој треба да се крева таква галама? Zum kotzen!
Ангела баш треба да фати да ги решава поголемите проблеми, отколку да поздравува педери :icon_lol:
Спортот е посебна тема за хомосексуалност, затоа е таа фама. Минативе година две почнаа да излегуваат и во НБА и во фудбал и во останати спортови. Бидејќи во спорт е табу тема, нели педерите се лигави и не ги интересира спорт затоа е актуелна тема. Се скрши мразот, сега може слободно да дишат другите во репрезентативниот дрес на Германија :)

На Ангела прв пат и падна рејтингот на последното мерење на второ место. Добра е, добра е. За разлика од она што сум навикната јас, кралица е она.

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Се скрши мразот, сега може слободно да дишат другите во репрезентативниот дрес на Германија :)
Незнам колку слободно ќе дишат, ама знам дека слободно нема да се тушираат :icon_lol:

Како и да е нема потреба од такви шоуа, спорт е да се спортува, а не да си кажуваат на кој каде му влегува.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Незнам колку слободно ќе дишат, ама знам дека слободно нема да се тушираат :icon_lol:

Како и да е нема потреба од такви шоуа, спорт е да се спортува, а не да си кажуваат на кој каде му влегува.
Да бидам искрена и јас не го разбирам концептот на јавно обележување, али ваљда они гледаат логика, а ние не сме познати и славни како нив така да....

Ајде уклучувај шител тв треба да навиваме!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.343
Поени од реакции
24.011
Само да те поздравам и без лоши мисли во новата година.
Ајде плакни очите;)
п.с ако е офтопик слободно нека бришат модераторите, немав лоши намери. Да се насмејме малце.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ете гледаш како провоцираш, после се жалиш кај леандра.

1) Ти ме праша;
2) Јас не сум во поодминати години;
3) Имам семејство;
4) Логичкиот заклучок беше дека прашањето реално не е упатено кон мене, туку дека ќе добијам лекција од тебе;
5) Коментарот требаше да пренесе својство на неизбежност, дека јас сакал-нејќел, ти ќе искоментираш околу тоа што имаш да кажеш без да бараш од мене одобрение;

Има пострашни работи од тоа што го прават животот тежок. Но не сум овде за да правам споредби.

Ако ти се кажува, кажувај или не ме замарај, уште помалку да мешаш други луѓе.

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
Каква црна храброст ти треба да сакаш жена а не маж?
А доколку навистина е неопходна храброст, за да сакаш некого, ја сум апсолутно убеден дека денес, во нашево општество, многу повеќе храброст му треба на некој кој сака маж, наместо жена.

Не е следно тоа. Секс со дете не е основно право на љубов (всушност, најмалку е тоа)
Da a da si go pukas K*rot kaj sto ne mu e mesto e osnovno pravo na ljubav taka ? :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Pa i podofilite iskreno imaat ljubov prema deca. A i ima lugje so sto imaat ljubov prema animal sex iskrena taka se raboti za ljubav, ista klasa se Porementenite P*derista

Јас не те прашав за нив, јас тебе те прашувам, не врти кривини сега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom