Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Само мене ми стана Емина одвратна, од љигавењето и пристрасноста кон нејзините кандидати а посебно према Чато? Или има и некој друг...

Пола форум е ко тебе, без гајле ;)

Пола форум е ко тебе, без гајле ;)

Повеќе од пола да не речам цел.

Инаку Жељко го сака Чато поради севдалинките. Обожава кога пеат на матерни јазик

Толку од мене, повеќе јас ова шоу не го гледам. :facepalm:

Ќе се појави некоја како Розга и пак ќе почнеш да гледаш. :icon_lol:

1797451_746014078744967_515004665_n.jpg

:love:

Katerina sto ne i davaa da pee najjaka:-D
"Nema 'uuuuu' to nije lepo" :-D
Ovie drugive 3 dzabe so peam...smotanici da vi se pluknam u smotanite...site 3 se teski smotanici, a onaa crvenata pa se prai smartass i pametna, a ustvari e TAPA ZIVA.
Isto ko Cato placete, samo Katerina jaka vi e.
Inace, i na Emina i bese krivo za devojkive... :-/

Ova vise sea nema veze koj kako pee, nego kakov vpecatok ostava so komentari i sl.
Eve primer, ja instantno stanav fan na plavava :-D
"Nema 'uuuuu' to nije lepo" :-D
A nikad ne sum ja ni cula kako pee :-D

Ej...ama smeenje od twitter...si umrev :-D
Odamna ne sum se smeela taka na glas :-D
Eve uste me drzi nasmevka :-D

Интересно е како Жељко го форсира ''матерни језик" а на ѕвездите што беа од претходните live-ови на никој не им стана, сега дојде странкиња се претепа он прв да стане за овација.

Понекогаш го претеруваат со тоа “татата“
Во XStar емисијата:
Una:Kako se kaze salata na makedonskom? Daniel:Salata. Una:Salata? A nije Salatata?? VALJAM SE!!!!!!!!!!!!!! #XStar#XFactorAdria
Srpski humor. Sekogas e kako oni se podobri od drugite. Nie sme im srbite so govornata manata.

Понекогаш го претеруваат со тоа “татата“
Во XStar емисијата:
Una:Kako se kaze salata na makedonskom? Daniel:Salata. Una:Salata? A nije Salatata?? VALJAM SE!!!!!!!!!!!!!! #XStar#XFactorAdria

Абе и мене ми се „смешни“ падежите нивни и на СпортКлуб коа ќе кажат: “Дембом Бом“. :icon_lol:

А тоа дека не разбираат, верујте дека голем дел од нив и скоро не разбираат македонски, т.е. тешко ги капираат зборовите. Тоа е од проста причина што нив не им бил тој „матерњи језик“ у старој федерацији, слабо слушаат македонски песни, не навиваат за македонски тимови, не им се македонските филмови јаки само затоа што се македонски (ко што е vice versa со нас), итн...

Освен ако не се од Врање. :D Или од покраината Куманово. :P

Абе и мене ми се „смешни“ падежите нивни и на СпортКлуб коа ќе кажат: “Дембом Бом“. :icon_lol:

А тоа дека не разбираат, верујте дека голем дел од нив и скоро не разбираат македонски, т.е. тешко ги капираат зборовите. Тоа е од проста причина што нив не им бил тој „матерњи језик“ у старој федерацији, слабо слушаат македонски песни, не навиваат за македонски тимови, не им се македонските филмови јаки само затоа што се македонски (ко што е vice versa со нас), итн...

Освен ако не се од Врање. :D Или од покраината Куманово. :P

Разбирам дека им е интересно и смешно, пошто ги немаат тие. Ама го претеруваат, посебно Уна, сепак е водителка.

И јас до негде ги сфаќам дека им е потешко, ама барем нека се потрудат бе, не да чека цела реченица да ја каже и после као зелена да се изнасмее и мисли интересна е.:facepalm: За сите важи ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom