True Detective

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.699
Поени од реакции
34.230
Mомци, момци.. сите ни фали епизода, знам, но нема причина за вакви тензични испади меѓунас, we're all in this together.

Ајде, мирни сега и сите на место, ќе се дели вечерата.

S

sim4e

Гостин
Ок, готово, таман е паузава иначе, ќе можеме уште еднаш да ги изгледаме епизодите, ама овој пат со филозофски поглед. :D

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Ги изгледав трите епизоди последнава недела... Ептен ми го задржува вниманието. Жал ми е што ќе треба да се збогуваме со Раст и Марти после крајот на првата сезона што ќе трае само 8 епизоди...

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Прва испровоцира со оф топик коментар, и плус ме вреѓаш. Имаш некој проблем? Нешто си ми напната. Ај што провоцираш на раат сум, ама со постов си едно скалило погоре со арогантноста и вреѓањето. Која си ти да дискутираш овде за нечиј интелектуален развој, у овој случај, јас. Шо ти е?

P.S Нема да се спуштам на твое ниво и да вреѓам. Ниту пак сакам да се објаснам зошто го земав тој цитат затоа што ќе пишам спојлери, ама земено во предвид целата сцена со шаторот и луѓето, а ако си го пратела нивното однесување ќе сфатиш зошто е моќен народот. Филозофски поглед на сцената имај.
И се извинувам ако дадениот цитат не е на твое интелектуално ниво, ама ако не е, не си ни во состојба да го дискутираш моето интелектуално ниво.
А сеа, одлепршај фино лепо, и те кулирам пошто си обчен провокатор и арогантно дете.
Еве ако ти е за утеха и мене многу ми остави впечаток тој дијалог, барем она како јас си го протолкував:)

H

HoT IcE

Гостин
Тоа е, целата сцена со шаторот беше премногу моќна, и плус дава убав приказ за ликовите на Метју и Вуди. Мене ме многу потсетува на нашиот народ кој верува на секакви наречени доктори, ко Баба Рада, Иван Исцелител.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
"Who walks that fucking slow?" :pos:

Иначе мене тоа чупето на Харт ми е многу чудно... прво тоа со куклите (како ги имаше наредено) па после тоа со цртежите... she's seen some shit...

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
После некое време , решив повторно да се вратам на серииве.Ова ме бендиса уште при најавата, денес конечно најдов време и ги сплескав трите епизоди наеднаш.Немам коментар... :cuc:

Сериjава е the real deal !!!
Околу вкусовите не се дискутира, но навистина не ми е јасно како некому не би му се допаднала ...o_O

D

dystopian

Гостин
Мене малку ми скрши филм тоа што следната сезона ќе биде со нови ликови, очекував долго време да се "дружам" со Раст, али јебига...

За првите три епизоди само пофални зборови. Фантастична серија. (y)

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Тоа е мислам затоа што HBO планира долгорочно да ја работи серијата. Не може да се очекува 1 убиство да се тера неколку сезони или пак да речеме да се случува ново вакво убиство во истиот рурален предел секоја сезона.

Ќе судиме за 1 година дали бил добар или лош потегот ама од досегашното искуство со кастингот на HBO сериите немаме право да бидеме скептични

Kajgana Shop

На врв Bottom