Aj bas ke te vidam,ama ako ne si mi po kejf,tesko tebe!:je:Tonchie напиша:Mojot stil e unikaten, edinstven, nepovtorliv :p
Sakam parchinja od vojnichki uniformi, shiroki sportski bluzoni i majci, patiki postojano. A bre vidi galerija najubaf sum tamu.
Ova poslednovo bidejki umre cigankata sho me falese
Сејм хир. Али не би го нарекол „кремски“. Повеќе би рекол пристојно-спортски, кој од време на време поради недостаток на гардероба знае да премине во „клошарски“.sch00lGirL напиша:Еве јас прва ќе кажам,јас сум претежно кремско-спортски тип:je:
Eto vidis,konecno da cujam nekoj an forumov da ima ko mojot stilsch00lGirL напиша:Еве јас прва ќе кажам,јас сум претежно кремско-спортски тип:je:
крем и рок некако не ми идат заедно....али ако сакаш таков стил тоа е твое право:je:Toreador напиша:Искрено, како ќе ми прдне....
Инаку имам желба да искомбинирам кремски и рокерски
крем + рок = Glam Rock :je:
Смешен,смешен,ама сите некако го попримиле у вокабулар:je:Devilish Angel напиша:Зависи како сум расположена, во главно секогаш сум средена и дотерана, повеќе го сакам тој ваш кремско - спортски стил, но никогаш не знаам кај ке треба да одам и што ке треба да правам па така претежно сум во покремски стил без тоа спортски (кремско - спортски .. колку ми е смешен изразов)