Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Aj da bese Neuer na golot da sfatam, ama Manone be :facepalm:. Januzaj se izbrza I ne razmisli, deckoto sutira nadvor od 16nik bez problemi, penalot go izvede maksimalno loso.Zamor, trema, pritisok toa e, mal e treba uste vegeta da jade.
Многу му дава слобода да се вообрази дека е нешто што не е! Не викам дека е лош, напротив одличен е, ама ако го остават уште малу да се искурчи и може да дојде сценари Погба2.
Ама сега ја користи ситуцијата на оскудност на играчи+повредени, па Мојсо нема избор многу.
Со здрави Флечер, Керик, Рони, Перси, и евентуално Мата, подоле Видиќ, Џонс, Рио, Рафаел, Евра и голман, тешко дека би ја имал оваа прилика да игра па и да стартува па и до крај скоро секој натпревар. Си ја користи сега приликата колку што може.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Многу му дава слобода да се вообрази дека е нешто што не е! Не викам дека е лош, напротив одличен е, ама ако го остават уште малу да се искурчи и може да дојде сценари Погба2.
Ама сега ја користи ситуцијата на оскудност на играчи+повредени, па Мојсо нема избор многу.
Со здрави Флечер, Керик, Рони, Перси, и евентуално Мата, подоле Видиќ, Џонс, Рио, Рафаел, Евра и голман, тешко дека би ја имал оваа прилика да игра па и да стартува па и до крај скоро секој натпревар. Си ја користи сега приликата колку што може.
Ocigledno deka mu dava sloboda, a Mojs ne samo sto nema izbor, nego I race trie skoro sekoj mec vo maliov.Sepak pokraj Runi I Persi ne smee do tolku da se ponasa ke ima ruganje :).Najsrekjen sum za Fletcher, ama barem I Nani da bese na raspolaganje da pucase I on od tie negovite u oblaci.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk now Free

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.934
Поени од реакции
11.750
Јбг, немаат самодоверба ама ич. Посебно што дома им се испичкаа на едни Сандерленд. Секоја чест и за нив, што ја искористија менталнава слабост на нашиве деца и влегоа ко да играат финале на лш. За пеналите немам коментар, со тие шутери не ги тепаме ни Вардар. Претпоставувам дека при киксот на ДеГен( не го хејтам само звучи интересно), некој од резервите притрчал и им рекол на нашиве "абе го земавме Мата" и тука одма за 35 секунди ги бушиме и настанува хаос ама ко да сме освоиле лш. Епик меч, нема маубет.
А и подобро вака од друга страна, за да се избегнеше блам во финале против сити. Реално, далеку се пред нас.
И велбек другпат пенал, ни на пријателска!

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Перса и дебелото кога беа не им подаваше шутираше не па ќе се смара со едни Велбек и Чичарито :icon_mrgr:

Не заебавајте Аднан одлично изигра денеска освен тоа што шутна два пати кога можеше да подаде се беше океј, плус кој украде топка и му подаде на Чича за овој да искочи еден на еден со голман и да утне, м?

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Не глеав, ама муабетиве за Јанузај се несоодветни. Роналдо кога дојде првата сезона, де сам се дриблаше, де ќе се сопне од топка, а овој шутирал, голема работа. Целосна слобода треба да му се даде.
Солидна статистика има досега, ќе научи со тек на време, ќе му се подобри decision making-ота и ќе добиеме претендент за Balon D'or за 4-5 сезони.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.033
Поени од реакции
2.059
Јас пак цело време си викам се сам да си игра Јанузај. Сам ја земи во одбрана, сам дриблај, сам шутирај. И пак истото. Поголеми шанси имаме така да победиме, него со вакви дрва. Им ја даде неколку пати, и на Велбек, и на Чичарито, и на Валенсија, и на Кагава, ама џабе. Капа долу само за него, Флеч и де Геа, сите други да се запрашаат дали заслужуваат да го носат дресот на Манчестер Јунајтед воопшто.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ако мило ми е, 120 минути бранење од Сандерленд на домашен терен, ЗАСЛУЖИВТЕ! Ало 30 секунди ви требаше да нападнете и гол да дадете, вие 120 минути се БРАНЕВТЕ НА ДОМАШЕН ТЕРЕН, засрамете се.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Ауу Де геа каков ефтин гол примил.. Чудно ми падна дури! Не очекував таков кикс од него!
А пенали изведени аматерски!
Добро барем нема да се брукаат со Сити во финале!

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Ама и коа ке размислам подобро,нејкам порази ама.. и подобро овојпат што изгуби Јунајтед...
само не требаше на пенали... не за друго ние ке се мрднеме...

Ке отидевме у финале , сити како паштети ке не отвореа... барем вака чист образот у Манчестер да ни е...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.137
Може некао да пропадне работава со Мата ? :sick:
Може на пример да падне на медицински. :D

Ама јас си чекам утре официјално оти веќе се изгоревме неколку пати. :D Магда сегде пишува, само на Скај Спортс нема мислам. :D

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
абе не ме заебавај...

што ако не шутирале ПЕНАЛ...

СИТЕ СЕ ФУДБАЛЕРИ ,СИТЕ ЗИМААТ ПЛАТА НЕНОРМАЛНА

да незнаеш да пласираш лево или десно? срамота,брука,трагикомедија...

нека си замислат играч го стативата и само да му ја подадат силно... нитшо друго..нема некоја филозофија и сл...

го испоутињаа голот.. срамотилци
Да да, и ја вака ги пцував Баерн до немајкаде и тоа финале ЛШ шутираа као пичкици, али тоа е, еби му мајката

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Види ја функцијата што ја работи сега. Executive vice chairman :icon_lol:
Го деградирале ли ,или грешка е ?

Паралелно гледам и ПСЖ. Кавани промаши празен гол. :D

Велбек > Кавани
Како рече :icon_lol:
јас па слушнав дека будалетинка организирал кафана за утре !!!
Овој не знае со кој егеец си има работа изгледа :P
БДВ ти рече за денес флаши ке фрчеле ако ‘‘изворот‘‘ од вчера е во право :)
еве ја будалетинка откако слушна за мата !!!
Абе дај да израмнат овие какво финале.

:icon_mrgr:
Еве го хитот бе

+
IMG_20140123_021150.jpg

На гости имаше бунар и сеа доаѓам дома у фрижидер грч ладна,чека:rolleyes::rolleyes:

Откога прочитав за Мата интересот за утакмицата се сведе на 1% ,а и не можев да ја гледам баш ,еден нет од телеком - катастрофа ,на 220кб флеш кочеше ,нит головите нит пеналите не ги видов ко шо треба.
Ајде сеа уште да истера прегледот утре и биче весело.

-----------------------------------
А што се десило со Керик ,не видов,се повреди ли бе ,аман веќе :facepalm::facepalm:

---------------------------------------------------

А кажете ми се симна ли топката на Велблек или се најдоа на месечината со топката на рамос , на плацот на абрамович разбира се:D:pos::tapp::pos::pos::D??????

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.137
Wayne Rooney wants to stay at Manchester United - and the club are ready to open talks with him once they have tied up the signature of Juan Mata.

Mata has agreed terms with United on a four-and-a-half-year, £150,000-per-week deal and is expected to complete a club-record £40million move from Chelsea. A medical is set to take place on Thursday.

United boss David Moyes has also told his money-men to start discussions with Rooney - to keep the England striker out of the Stamford Bridge club's grasp in the summer.

Champions United plan to sit down and thrash out a new deal with their best player as soon as possible - but not before they have snared Mata.

Од мирор ова. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom