- Член од
- 23 април 2012
- Мислења
- 438
- Поени од реакции
- 653
Mata = 7 ?
Мене.Зар на некој му е гајле за утакмицата вечер?![]()
Ме потсеќа на едни времиња (само и двете у крај на летни трансфер периоди) што звучеа вака:мал напад на паника : матаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматамата![]()
Зар на некој му е гајле за утакмицата вечер?![]()
Без ништо најубаво, барем ќе си освоиме ПЛ во стил наредна сезонаА уствари утакмицава ви е последната шанса за излез во Европа.![]()
Држи вода муабетовА уствари утакмицава ви е последната шанса за излез во Европа.![]()
5 пати напишав само грешки ми појавуваше... а јас нормално упорен дечкоАј уше еднаш пиши го истово![]()
мата е спонзориран од адидас мисламDavid Moyes: "We may yet send one or two more players out on loan before the end of January."
Најверојатно Фабио и Заха, ама Заха откако Нани ќе се рехабилитира или Мата доколку потпише.
Во врска со Мата, трансферот би бил спонзориран исто така и од Најк бидејќи тој користи нивна опрема, ќе се направи договор како тој на Руни со што и Најк ќе плати дел. Така да може да дојде трансферот ние да дадеме и само 20 милиони и да му се плаќа 70% од платата другото се Најк.
Вудвард мајсторе!![]()
Фали еден играчXI: De Gea, Evans, Smalling, Buttner, Januzaj, Fletcher, Carrick, Kagawa, Welbeck, Chicharito.
Капитен е Флечер.![]()