Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
33.041
Поени од реакции
67.997
Zaha е изгледа на медицински прегледи, ке иде во Кардиф на позајмица.
Ке пробуричкам сега да најдам порелевантен извор за ова...

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Кагава + пари за Гундоган е одлична опција. За сите и тоа. :)

Иначе ова со Мата веќе е пресериозно. Ајде вечерва сакам пласман во финале и конечно да ни тргне на добро сезоната. Да дојде и Мата, Руни да потпише нов договор, да ги плеснеме Сити после во финалето, да обезбедиме пласман во ЛШ. И бар ќе ја спасиме сезоната. :D

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Кагава + пари за Гундоган е одлична опција. За сите и тоа. :)

Иначе ова со Мата веќе е пресериозно. Ајде вечерва сакам пласман во финале и конечно да ни тргне на добро сезоната. Да дојде и Мата, Руни да потпише нов договор, да ги плеснеме Сити после во финалето, да обезбедиме пласман во ЛШ. И бар ќе ја спасиме сезоната. :D
Не се откажувајте од Кагава лесно, не мора да значи дека ако дојде Мата веднаш Кагава си оди. Работник на теренот е Шинџи има што да прикаже така да би послужил и како 10 - ка и како лево крило. Не верувам дека ни Мојс ќе се откаже Кагава лесно ни Шинџи од Јунајтед, верувам дека можеме да функционираме со сите играчи посебно со тоа што Мата на крило е повеќе од солиден.

Член од
2 септември 2012
Мислења
322
Поени од реакции
93
Ova moze i da e opticka varka...da se fokusirame na mata i vo 5 do 12 da ni go opasat...a drug igrac da ne zememo i ke se tepamo za 4 mesto ako stignemo do nego.mislite murinjo taka lesno ke mu rece odi si???????? ima nesto tuka,ama sto ke vidime

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Не се откажувајте од Кагава лесно, не мора да значи дека ако дојде Мата веднаш Кагава си оди. Работник на теренот е Шинџи има што да прикаже така да би послужил и како 10 - ка и како лево крило. Не верувам дека ни Мојс ќе се откаже Кагава лесно ни Шинџи од Јунајтед, верувам дека можеме да функционираме со сите играчи посебно со тоа што Мата на крило е повеќе од солиден.
Јас не се откажувам од Кагава. Мене Кагава ми е меѓу омилени играчи. Ама факт е дека 50% од утакмиците не игра, а 90% од тие што игра е на крило. :) Се мачи човекот само... :) Затоа и викам за сите најдобро, ќе се изнаигра во Дортмунд. :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Јас не се откажувам од Кагава. Мене Кагава ми е меѓу омилени играчи. Ама факт е дека 50% од утакмиците не игра, а 90% од тие што игра е на крило. :) Се мачи човекот само... :) Затоа и викам за сите најдобро, ќе се изнаигра во Дортмунд. :)
Да не има вечер демант од Шинџи на 10 - ка со фантастична партија. :D Баш сезонава Кагава игра, посебно периодот кога Робин беше повреден и тие мечеви со Леверкузен, Тотенхем. Кагава оваа сезона само еден меч во ЛШ не играше ако не се лажам другите сите. Имаше убава изјава Шинџи дека врвните играчи се приспособуваат и адаптираат и на нови позиции се надеваме дека тоа ќе се случи и Кагава ќе остане, многу корисен играч е.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Пет страни сте испишале за неколку саати цц мислев веќе готова е работата, се надевам ќе слушнеме добри вести деновиве :X3:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Вечерва стартува РВП??
Тка видов на фб,има шанси?
Многу тешко искрено, или ако е 100% фит има шанси за такво нешто. За 20 минути ќе има официјален состав.

Селекторот на Белгија ќе биде присутен на Олд Трафорд, ќе го следи Јанузај. :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.817
мал напад на паника : матаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматамата :гик:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па штом пропуштивме да видиме дека заха отишол на заем ,што останува за утакмицава
Нека појде циги Оле да го среди, каснел 45 минути за на утакмица, што е тоа бе, да беше Фергусон тешко него ќе беше. Може е талентиран ама никаков сериозен пристап не покажува. Тоа е разликата меѓу него и Аднан.

Плус ама е смешно, на Твитер кога ќе отидеш на нашиот хаштаг, само официјалниот наш акаунт твита за утакмицата, све можно од новинари разглаба за Мата :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom