Денес бил во Бриџвотер болницата.Zaha е изгледа на медицински прегледи, ке иде во Кардиф на позајмица.
Ке пробуричкам сега да најдам порелевантен извор за ова...
Не се откажувајте од Кагава лесно, не мора да значи дека ако дојде Мата веднаш Кагава си оди. Работник на теренот е Шинџи има што да прикаже така да би послужил и како 10 - ка и како лево крило. Не верувам дека ни Мојс ќе се откаже Кагава лесно ни Шинџи од Јунајтед, верувам дека можеме да функционираме со сите играчи посебно со тоа што Мата на крило е повеќе од солиден.Кагава + пари за Гундоган е одлична опција. За сите и тоа.
Иначе ова со Мата веќе е пресериозно. Ајде вечерва сакам пласман во финале и конечно да ни тргне на добро сезоната. Да дојде и Мата, Руни да потпише нов договор, да ги плеснеме Сити после во финалето, да обезбедиме пласман во ЛШ. И бар ќе ја спасиме сезоната.![]()
Јас не се откажувам од Кагава. Мене Кагава ми е меѓу омилени играчи. Ама факт е дека 50% од утакмиците не игра, а 90% од тие што игра е на крило.Не се откажувајте од Кагава лесно, не мора да значи дека ако дојде Мата веднаш Кагава си оди. Работник на теренот е Шинџи има што да прикаже така да би послужил и како 10 - ка и како лево крило. Не верувам дека ни Мојс ќе се откаже Кагава лесно ни Шинџи од Јунајтед, верувам дека можеме да функционираме со сите играчи посебно со тоа што Мата на крило е повеќе од солиден.
Да не има вечер демант од Шинџи на 10 - ка со фантастична партија.Јас не се откажувам од Кагава. Мене Кагава ми е меѓу омилени играчи. Ама факт е дека 50% од утакмиците не игра, а 90% од тие што игра е на крило.Се мачи човекот само...
Затоа и викам за сите најдобро, ќе се изнаигра во Дортмунд.
![]()
Многу тешко искрено, или ако е 100% фит има шанси за такво нешто. За 20 минути ќе има официјален состав.Вечерва стартува РВП??
Тка видов на фб,има шанси?
Па штом пропуштивме да видиме дека заха отишол на заем ,што останува за утакмицаваЗар на некој му е гајле за утакмицата вечер?![]()
Нека појде циги Оле да го среди, каснел 45 минути за на утакмица, што е тоа бе, да беше Фергусон тешко него ќе беше. Може е талентиран ама никаков сериозен пристап не покажува. Тоа е разликата меѓу него и Аднан.Па штом пропуштивме да видиме дека заха отишол на заем ,што останува за утакмицава