StarCraft 2

• Креатор на темата Креатор на темата Овердрајв
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе луѓе има ли некој што игра со Starfriend? Пишете да изиграме некоја партија.

Колку играчи има одприлика на тоа програмчето?
Не е од типот на Garena или некое слично, едноставно креираш и им ја даваш на други твојата IP адреса за да можат да влезат.

Продавам StarCraft II акаунт со е-маил се е во најдобар ред.

Цена: 1500 ден. Во Битола.

е-маил за контакт: igor.ppvski@gmail.com

Ако може некој да ми помогне. Ја симнав играва од Замунда од Reloaded, ја инсталирав, ја пачував, кракував и ја пуштам ми покажува некој ерор. Е сеа најдов друг крак го ставив, ми ја пушта играта, али тамо горе лево кај што треба objectives да стојат ја имам некој бројки глупости, ајде и тоа не е проблем, туку најглавниот проблем е што откако ќе и направам save game на играта после неможам да ја пуштам некои ерори ми дава, ми крашнува играта. Ќе може некој да ми даде асален крак или од некој друг рипер да ми даде да ја симнам играта. Некој проверен линк од торент да ми пушти по ПП. Фала.

Гледам никој нема пишано. Ја играл ли некој 2рава епизода.
Јас ја почнав и воопшто не ме бендисува. Некако малку игра, многу муабети, многу сплетови и на крај ќе незнаеш до кај си стасал и сл. Парите воопшто не ги оправдува.

Гледам никој нема пишано. Ја играл ли некој 2рава епизода.
Јас ја почнав и воопшто не ме бендисува. Некако малку игра, многу муабети, многу сплетови и на крај ќе незнаеш до кај си стасал и сл. Парите воопшто не ги оправдува.
Како тоа не знаеш до кај си стасал? Јас ја изиграв кампањата во 1 здив, можеби не ми беше кул како Вингс но си беше ок, Сара си доби ривенџ и сите среќни... Има доста подобрувања во другите сегменти освен кампањата... многу ми се допаѓа добивањето experience и качување левели ... да не редам , јас сум повеќе од задоволен...

StarCraft II Heart of the Swarm [RELOADED] +Cracked Multiplayer [BCL]

не знам ништо, не прашувајте, имате на замунда

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom