Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Многу е глупо тоа што носи капуљача што му го препокрива само челото, а никој неможе да го препознае. (n)

Истото и јас го помислив вчера , со Ленс се сретнува лице во лице и не знае кој е,али сепак интересничка е

Многу е глупо тоа што носи капуљача што му го препокрива само челото, а никој неможе да го препознае. (n)
Мене ми е интерсна приказната на островот ова ептен sci-fi го направија во градов.

Deathstroke ќе биде најкул лик во серијава или ќе го убијат до крајот на сезонава?

a ne ti e glupo toa sto luge gi mava grom i stanuvaat super heroi?

Не е баш така со громот (ако збориш за флеш) ,имаше и некоја ексползија во некаков реактор.......
----------------------------------------------------
Туку за последнава епизода , некако многу наивни ствари се дешаваа , оливер се врти и го снемува блад па доаѓа тој и нормало паднало замена.
Друго ,сцената кога скока со лорел од тоа архивата низ прозор ,жива глупост ,ко да е монтирана од некој монтажер што зимал курс во шутка.

Deathstroke :гик:,ќе биде весело,прво досадна драма па после при крајот ќе се измаваат онака за мерак

Интересно епизодиче. Имаше 2 битни моменти у епизодава, од која втората ќе се доработи во наредната епизода.

Остана ли некоја која Оли не ја плесна?
Како се понаша кон женскиве, мислиш секоја ја сака, а тој уствари само ги користи.

Главниот актер :notworthy: :D А и останатото не е сјајно.

Сара кога ќе се појави со тоа мрдањето на устата се осеќам како Роки да го гледам. Интересен лик е, ама актеркава е шта реќи, а не погрешити.
За Оли веќе стара приказна е се...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom