- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 9.377
- Поени од реакции
- 11.748
Паааааа крајната шпица , не се движеше од долу нагореKоја беше причината што не му даде 8? 0.1 кое делче беше?
Паааааа крајната шпица , не се движеше од долу нагореKоја беше причината што не му даде 8? 0.1 кое делче беше?
Пушти им го 12 Years a Slave сега.
Иначе заспав на пола саат од Капетан Филипс, вреди да догледувам или да баталам?
Се пресмеав на Капн Филипс, го закачив пак дома со моите.
Мајка ми е тежок расист, од тие злобните, со уникатните навреди, генерализации, пцуења..
...после The Butler, па The Help, и за крај, како шлаг на тортата: Fruitvale Station. Само пази, обезбеди некои јаки седативи, да не и се слоши на жената.Пушти им го 12 Years a Slave сега.
Иначе заспав на пола саат од Капетан Филипс, вреди да догледувам или да баталам?
Сега гледај ги Hypercube и Cube Zero. Ќе ти биде многу појасно.Пред некој ден го гледав Cube(1997).Доста добар психолошки трилер,интересен,тензичен филм кој држи внимание.Сепак имам една замерка за филмов бидејќи очекував подобра разврска на крајот на филмот.Цело време бев во неизвесност очекувајќи некаков пресврт,па од тука разочарувањето.
Не дека очекував некаква разврска налик Пила,ама крајот можеше и мораше да добие подобра приказна.Би се согласил со оцената на ИМДБ.
Дел 2:Honest titles за номинираните за најдобар филм:
Кликнете на стрелката горе за првиот дел
Io go pratil sigurno..
Diana go gleda li nekoj? Vredi li?
"Русокосата жена што се заљуби во црномањест хирург (2013)"
Како и што кажува самиот наслов во овој филм се работи за една моќна русокоса жена што има фетиш за црномањести мажи, т.е. за два саата женава влегува во врска со два црни господа. Имам гледано и многу подобри филмови со белкињи и два црни господа така да филмов добива слаба оценка. Појма немам зошто Наоми Вотс ја прифатила улогава можеби не и ја ни покажале ни скриптата, бидејќи според мене тоа е единствено логично објаснување зошто би ја прифатила улогава. А можеби и желба и било да личи на Скарлет Јохансон, бидејќи во филмов на неколку наврати опасно потсеќаше на Скарлет.
Се на се филмот е послаб од After Earth.
Инаку за нешто што нема допирна точка со филмов од погоре: ако на некој му се гледа филм со принцеза од Англија може да го погледне Данскиот A Royal Affair
глеј го и the croodsFrozen - филмчиште . ае сеа давајте други предлози да не утињам пак 6 саати