Реков: има и позитивни страни филмот, јас не реков дека не ми се допадна. Затоа е и осмицата. Според мене е доста подобар и многу подопадлив од American Hustle, кого пак единствено го вади одличната глума. Затоа и му дадов осмица: во споредба со седмицата на American Hustle. Она што погоре го зборував за мааните, е само колку да покажам дека не е филм што ќе те остави со отворена уста и што нема да можеш да го заборавиш долго, долго потоа.Инаку Златикевичиус, 8 е голема оценка за олку маани некако .
Денес ги изгледав The Secret Life of Walter Mitty и The Wolf of Wall Street .
Сеа некој да ми каже како да си ги вратам 6 саати од мојов живот .
Ќе треба да направиш машина за патување низ времето и да се спречиш себе си од гледање на овие два филма, но во тој случај нема да бидеш доволно нанервиран за да се решиш на таков чекор и ќе нема кој да ја изгради машината за патување низ времето и ќе нема кој да те спречи да ги гледаш двата филма.Денес ги изгледав The Secret Life of Walter Mitty и The Wolf of Wall Street .
Сеа некој да ми каже како да си ги вратам 6 саати од мојов живот .
Пушти им го 12 Years a Slave сега.Се пресмеав на Капн Филипс, го закачив пак дома со моите.
Мајка ми е тежок расист, од тие злобните, со уникатните навреди, генерализации, пцуења..
Kоја беше причината што не му даде 8? 0.1 кое делче беше?7,9/10
Бавен старт има Филипс, во споредба со истиот, вреди да се догледа, генерално.. незнам, според мене преминува во full blown action packed triller wannabe ride со препознатливиот 'мерички шмек нали, впрочем затоа е и номиниран, ама последните 10минути вреди, Хенкс додаде тежина во елементите, реков и ќе речам, overall 6-ка ама во најмала рака би го номинирал Хенкс, и покрај што Метју растури и ми е фаворит, не би се бунел за Хенкс.Пушти им го 12 Years a Slave сега.
Иначе заспав на пола саат од Капетан Филипс, вреди да догледувам или да баталам?
*NEKA TREPKA* *FALA ZA PREPORAKATA*Моите “Чарлиеви ангели“ од новиве филмови (ликовите):
Керол од In a World...
Мери од About Time
Frances Ha
Инаку In a World... супер комедија, 8-че и препорака
Inbetweeners 2 ?